Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturo..

dziewczynie odbilo

Polecane posty

Gość arturo..

mam problem z dziewczyna w zasadzie byla juz narzeczona, narobila jaj rozbila slub i wszytsko po kolei i wszystko odwraca ze to moja wina, podpuszcza ja kolezanka ale ludzie ona ma 25 lat wiec dzieckiem nie jest w dodatku jest w ciazy. mam jej dosc ubliza mi wyzywa wszystk zle i na nie jest. nie zrobilem nic przeciwko niej czystym sumieniem bylem ok i chcialem miec rodzine, okazalo sie ze ma drugie oblicze. jak to przetrwac? zeby dala mi spokoj nic do niej nie dociera nawet rodzice jej maja juz dosc jej. teraz zrobila mi awanture ze kolezanka idzie a ona nie, oytalem czy chce pojsc na sylwestra powiedziala ze nie ze jest w ciazy i zle sie czuje, byla u kolezanki i kolezanka ja podpuscila ze idzie i ona tez chce pojsc, to kupilem bilety a ona ze pojdzie z bratem i ze swoim towarzystwem. a ja zostalem sam wystawila mnie przyszla zona

Gość eeej ja chetna
nie żeń się z wariatką.

Gość arturo..
slub byl zorganizowany sale wodka nauki malezniskie ksiadz itd, odwalilo jej i zrobila awanture sztuczna zeby sie pokucic, mowie moze hormony itd postanowilem przeczekac jeszcze wieksza agresja, pozniej powiedziala ze dziecko nie moje pozniej ze moje, zwyzywala mi matke, niesmak w calej rodzinie, jak to dalej zrobic zadne argumenty do niej nie docieraja nic kompletnie, juz mam dos proszenia sie, teraz cisza a za 3 dni pewnei odezwie sie i zrobi awanture.

Gość a moze powiecie mi
ty cioto !!!!!!!! kopnij wariatkę w dupe i tyle !! na chuj się żenisz??????? bo w ciąży????? powiedziała, że nie twoje odwołaj ślub i tego się trzymaj !!!!!! jak dzieciak się urodzi zrobicie testy dna i jak to twoje tylko alimenty będziesz płacił. Chłopie nie bądź debil nie marnuj se życia!!!

jak powiedziała że nie twoje dziecko to trzymaj sie tej wersji i spieprzaj jak najdalej! rozumiem że ciąża wpływa na psychikę itp ale...jesli twoj opis jest prawdziwy to jesli nei chcesz spieprzyć sobie życia to szybko sie wycofaj.

Gość w takim przypadku
na pewno radzilabym ci wstrzymac sie ze slubem, nie naklaniac jej bo potem mozesz tego zalowac skoro teraz odwala takie jazdy.

Gość arturo..
nie chodzi juz o pieniadze ale przygotowania do wesela troche podciagnely a teraz zapalcilem za tego sylwestra i nawet nie mam ochoty pojsc, sam pojde po co jak palec, tak krzyczala u mnie w domu ze swiat nie widzial, zapytalem czy chce ze mna byc nie, czy odpowiada ci moja rodzina nie, i mieszkac tez nie bedzie, zareczyny to dla niej bzdura itd powiedzialem ze w taki mrazie oddaj mi pierscionek i dala, ale ona jest jak jakis demon msciwa. co zrobic zeby sie odczepila, czy milczenie jest dobrym sposobem, bo takjak mowie rozmowa nie pomaga

Gość zamiast przed ołtarz
w pierwszej kolejnosci powinienes zaprowadzic ją do poradni zdrowia psychicznego, poważnie!

Gość arturo..
snie klame, jesli tak jest niech umre na raka. slub odwolalem juz. mialem nadzieje ze jakos to naprawi sie ale juz nie da rady. ona taka nie byla ma druga twarz i drugie oblicze

slub byl zorganizowany sale wodka nauki malezniskie ksiadz itd, nauki małzenskie zawsze ci sie przydadza...masz papier :P ksiadz kasy za slub nie odda...jakos sie odkujesz :P na sali mozna zrobic impre z kumplami popijac wodke weselna.... co najwyzej czasu troche stracisz na odrywanie etykiet z toba i histeryczka ale zycia zmarnowanego przy takiej diablicy nikt ci nie zwróci ...

Gość arturo..
rozumie angel, ale podczas pierwszej awantury w zasadzie z niczego wyszlem od niej, wiem ze nie wolno denerwowac kobiety w ciazy postanowilem przeczekac zeby przemyslala na spokojnie, to taka jazde mi zrobila jak malo kto od najgorszych zwyzywala, ze nie intersuje sie itd, prosilem ze by zamieszkala ze mna przed slubem mam warunki to nie.

Gość PULCHNYRYJ
JAKIE TO PROSTE,PRAWDA?PSYCHICZNA I TAK DALEJ....CIEKAWA JESTEM WERSJI DRUGIEJ STRONY.SWOJĄ DROGĄ CIĄŻA TO BURZA HORMONÓW.Z NIEDOWIERZANIEM OBSERWUJĘ MOJĄ KOLEŻANKĘ ,KTÓRA JEST W CIĄŻY:WSZYSTKO JEJ PRZESZKADZA,KŁÓCI SIĘ NAWET Z TYMI,KTÓRZY DAJĄ JEJ PREZENTY...NACISKANIE NA ŚLUB NIE MA SENSU.URODZI DZIECKO,ZOBACZYSZ,WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY.

Gość arturo..
nie chodzi o kase, mam taki niesmak i czuje sie jakby mi ktos polozyl ciezar na klatce piersiowej, Boze dziecko musi miec rodzicow, czy ona cofnela sie w rozwoju, byla mila sympatyczna a tu demon wcielony. obawiam sie ze poszla na bok i nie jest pewna albo ktos ja szantazuje, nie chce oskarzac ale innego wytlmaczenia niemam, tylko dziwi mnie to ze tak usilnie odbija paleczke i zrzuca wine na mnie ze ja zly a ona super.lapie za slowka wymawia. koszmar

Gość znam takie przypadki
ze dziewczynie bardzo ale to bardzo odwala jak jest w ciązy.niestety tak się zdarza .miej nadzieję ze to tylko tak w ciąży. a wcześniej tez taka była, zanim zaszła w ciąże.??jeżeli nie to jest szansa. ja bym ci radziła żebyś do niej napisał maila, spokojnego, ze ją kochasz, ale nie możesz wytrzymać tego zachowania.nie jej tylko zachowania, to ważne. jeżeli chcesz być z nią to napisz to jej, ale musisz przeczekać jej zachowanie, bo to tylko pogorszy stosunki wasze i osób postronnych. na koniec dodaj ze jak się zastanowi nad swoim zachowaniem i stwierdzi ze chce byc z tobą, razem z tobą wychowywać dziecko to niech przyjdzie i to powie. a tak zerwij nią kontakt.

Gość POJECHAŁ NA WOJNĘ
SIOSTRA MOJEGO CHŁOPAKA PRZEZ CAŁĄ CIĄŻĘ WYDZIERAŁA SIĘ NA WSZYSTKICH DOOKOŁA,ALBO SPAŁA.BYŁA ZŁOŚLIWA,AROGANCKA,OBRAŻALSKA,PŁACZLIWA.JA MYŚLAŁAM,ŻE ONA MA TAKI CHARAKTER.ODKĄD URODZIŁA DZIECKO,TO NIE TA SAMA OSOBA:UŚMIECHNIĘTA,WESOŁA,SPOKOJNA,PRZYJAZNA.A ILE W NIEJ ENERGII!!!! PRZEMYŚL TO

arturo -- skoro jest to dla Ciebie koszmar to albo daj jej czas i nie odzywaj sie.....albo po prostu idzcie do psychologa....ewidentnie musi Wam ktos pomoc .. powodzenia i mam nadz.ze glos rozsadku weźmie gore:):):)

Gość arturo..
pomimo tego i wszystkiego kocham ja, ale juz nie wytrzymam. napisala mi sms ze z chwila kiedy nie ma juz pierscionka to jest wolna i nienalezy do mnie, to jest jakies chore, to przed zareczynami mogla chodzi na prawo i lewo. wkurzylem sie raz na nia jak chciala jechac na dysokteke, mowie po co jestes w drugim miesiacy ciazy jestes jak jajko trzeba uwazac a tam pijani jeszcze ktos ja uderzy i tragedia.

Gość przeczytalam to co piszesz
i bardzo chcialabym poznac relacje drugiej strony bo cos mi tu do konca nie gra.:O

Gość arturo..
bylem juz u niej i rozmawialem z z nia przy jej rodzicach i tez rzuca fochem, szkoda mi jej matki plakala. tlumaczylem zeby zbierala sie z e mna i jedziemy do domu a ona foch. dalem jej czas do namyslu, napisala ze wroci , i zrobila kolejna awanture bo kolezanka ja podpuscila.

Gość arturo..
powiedz co ci nie gra odpoweim

Gość jak zalezy ci na niej
to najpierw popracujcie nad waszym zwiazkiem (psycholog by sie koniecznie przydal) a dopiero potem myslcie o malzenstwie.

Gość arturo..
ale bylo dobrze naprawde, pracuje chcialem zapewnic im byt, nie pije, nie latam za innymi , myslalem o psychologu ale ona nie pojdzie bo znowuzrobi awanture ze uwazam ja za wariatke.

Gość dummla
Dobrze,że teraz widzisz jaka jest,a nie po ślubie. Mój chłopak ma zone. Wiem,wiem,brzmi to dziwacznie. Ale tak jest. Ozenil sie pol roku temu,i juz z nia nie mogl wytrzymac,bierze rozwód. Ze mną jest drugi miesiąc,i powiedzial ze okropnie zaluje,ze nie znal mnie wczesniej,ze byloby teraz łatwiej,bez tych slubow,rozwodow... Takze masz jeszcze czas :-)

Gość arturo..
nawet jakbym poznal kogos to co sobie pomysli ta osoba jakis dziwny gosc, odszedl dziewczyne w ciazy, ona podczas chodzenia krecila juz jezdzila tu i tam, miala przedemna goscia straszego od siebie o 30 lat, ale przeszlosc mnie nie interesowala tylko przyszlosc,

Gość dummla
Jak jest tak jak piszesz,to nie pomyśli o tobie nic złego. A dziecko przeciez bedziesz widywal. Z nią bedziesz mial spokój. :-)