Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie 3434

Pytanie o fryzjera Warszawa

Polecane posty

Gość pytanie 3434

Możeci mi polecić jakiegoś dobrego niedrogiego fryzjera w Warszawie? próbuje sie zorientować w cenach, bo jak mi jeden przywalił cene za za dekoloryzacje i kolor na to to myslałam że padne - 390 zł

w warszawie nie oszczędzaj na fryzjerze :/ jak się znajdzie fryzjera od którego nie chce się uciec z płaczem to już jest sukces. ja na razie chodzę do hestu w jerozolimskich, ale nie najtaniej tam i i tak rozglądam się za czymś lepszym bo u nich są tłumy, a fryzjer nie do końca mi pasuje.

Gość pytanie 3434
też byłam w hescie i tez zachwycona nie byłam, po pierwsze ceny za usługe pozostawiają wiele do życzenia, po drugie nic specjalnego, jedyna fajna rzecz to pączek i napój którym częstują:)

bo jak mi jeden przywalił cene za za dekoloryzacje i kolor na to to myslałam że padne - 390 zł Przynajmniej nie sciemniał i chciał ci zrobic fachowa usługe ... Wyzsza cena= doobry fryzjer = extra fryzura= twoje zadowolenie.:D

Gość pytanie 3434
jasne brat niedzwiedz, idz zrób sobie pasemka najlepiej- a ni udzielsz sie w temacie który w najmniejszym stopniu cie nie dotyczy. p.s - nie zawsze jakośc = cena, nabierz troche doświadczenia i porozmawiamy

ja nie farbuje ostatnio włosów, ale dawniej często. i zasada wysoka cena = wysoka jakość sprawdzała mi się przy koloryzacji 100%. po prostu lepsza i droga chemia. za to jeśli chodzi o cięcie to porażka. w heście trzymam się jednego fryzjera, który mnie nie oszpeca (ale powiedzieć o nim nie mogę, żeby jakoś fajnie ciął), bo zapuszczam włosy i po prostu boje się testować innych. ehh... a kiedyś miałam takiego fajnego fryzjera. siadłam sobie na fotelu i mówiłam "a niech pan zrobi co chce" i robił świetne fryzurki. tylko wyjechał do GB :(

Gość ile kosztuje
strzyzenie w hescie?

Gość pytanie 3434
ja płaciłam 75 zł, ale nie polecam bo naprawde nic specjalnego

Gość kocham takie tematy
A ja płacę 30-40 zł za strzyżenie i jestem zadowolona.

nabierz troche doświadczenia i porozmawiamy nie musze...mam maszynke do strzyzenia notabene zapłaciłem kiedys za jedna ok 50 zł to mi sie posypala w tydzien zainwestowałem w nstp ok 280 zł ..strzyze mnie juz 4 lata :) zazwyczaj jesli chcesz miec cos dobrze zrobionego ,posiadac cos dobrej jakosci to niestety ale troche tej kasy musisz wydac... i nie bulwersuj sie bo znam troszke klmaty fryzjerskie (moja kuzynka ma salon) i jak chcesz miec dobrze wrzucony kolor i odcienie to niestety ale taka usługa troszke musi kosztowac ... co nie przeczy twojej racji ze sa tez naciagacze...ale tacy istnieja we wszystkich dzedzinach

Heh, też pamiętam moje przejścia z dekoloryzacją. Nie dość, że nie chcieli się podjąć twierdząc, że da się tylko pasemka na razie zrobić, to jeszcze Ci odważniejsi podawali cenę podobną do podanej przez autorkę. W końcu kolega umówił mnie z fryzjerką na Bródnie i miałam dekoloryzację+kolor+strzyżenie za 80 zł. :) Także proponuję szukać w salonach osiedlowych - nie zawsze marka gwarantuje jakość, a tam może być i tanio, i dobrze.