Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inny_Misiek

Co sądzicie o Gejach?

Polecane posty

Hej. Zakładam ten temat bo jestem cholernie ciekawy co Wy kobiety tak naprawdę myślicie o homoseksualistach? Jestem gejem i często słyszę opinie, że kobiety są dużo bardziej tolerancyjne w tych kwestiach... jednak prawda jest taka, że nie zawsze tak wychodzi. Często to koledzy (których znam od dłuższego czasu) okazują się bardziej tolerancyjni niż np koleżanki z pracy... U mnie było tak, że ujawniłem swoją orientacje po 2 miesiącach wspólnej pracy (nasza grupa to zaledwie kilka osób, w tym same kobiety + ja + 1 facet) i tak, dwie osoby tolerowały to w pełni, a reszta zaczęła traktować mnie z dystansem. Początkowo wszyscy mówili, że ta sytuacja jest dla nich lekkim szokiem, ale również to całkowicie tolerują... po jakimś czasie okazało się coś zupełnie innego. Czułem się odpychany w różnych sytuacjach. Więc jak to jest z kobietami? Tolerujecie gejów? Lubicie? Brzydzicie się ich? Liczę na szczerą rozmowę. Pozdrawiam.

Gość tolerancyjna-onaaaa
Mi to jest zupelnie obojetnie, tylko problem by sie pojawil gdybym sie zakochala w geju :( Wy jestescie taaacy cudowni!! Tego brakuje chlopakom hetero :)

Gość mazowszanka_05
a co to jest gej ? znaczy co oznacza slowo gej ?

Gość tolerancyjna-onaaaa
Ale sluchaj.. wez mipowiedz jak to jest... Bo nigdy niemialam okazji porozmawiac szczerze z gejem. Patrzysz na kobiete i co???? Nigdy cie nic nie pociaga w niej?? bo ja jestem 100 % hetero ale czasami mam jakies dziwne fantazje...

Gość słowo gay i jego znaczenie
jest starsze od lat 70 :O

Gość tolerancyjna-onaaaa
co w przyszlosci np. z rodzina?? Wystarczycie sobie sami na wzajem?? :)

Gość mazowszanka_05
ale co to znaczy byc gejem ? srodowisko cie odpycha dlatego ze jestes radosny ?

Gość tolerancyjna-onaaaa
o jeeezuuu!!!!!!!!!!! chyba wszyscy wiedza co znaczy gej!!! Chlopak ktory woli chlopkao, chyba oczywiste!! Po co jakies takei dziwne pytania?....

Ja o gejach generalnie nic nie mysle, kazdy jest inny, wiec trudno generalizowac. Znam 1 pare, sympatyczni i szczesliwi razem, lubie ich.

Gość środowisko go odpych bo
wkłada w kiszkę stolcową co w środowisku którego kulturę od tysięcy lat kreują hetereosekualni mężczyźni jest nie do przyjęcia :classic_cool:

tolerancyjna_ona: Szczerze mówiąc, większość znajomych mi gejów miała jakieś epizody z kobietami, które kończyły się niestety po przygodzie w łóżku. Ja natomiast miałem kiedyś dziewczynę, którą darzyłem uczuciem, a i była dla mnie fizycznie ładna (tylko, że nie pociągająca)... jednak biorąc pod uwagę, że jestem homoseksualistą ten związek musiał się kiedyś rozpaść... po ponad roku "krzywdzenia" siebie postanowiliśmy iść swoimi drogami. A na przykład mój inny kolega (30 lat) miał kobiete przez 4 lata, mieszkali pod jednym dachem... ale to było jedno wielkie kłamstwo. Więc... nie, kiedy patrze na kobietę nie czuję pociągu, nie czuje się podniecony... ale kobieta może być dla mnie piękna.

🌼 Mam przyjaciela geya jest cudowny.Męski lojalny potrafi mnie zrozumieć:)a co najciekawsze wie co czuje ja i co czuje męzczyzna.

Gość mazowszanka_05
przepraszam ale ja nie znam tego określenia dlatego grzecznie sie dopytyuje. jak to chlopak bardziej woli chlopaka ?

Mazowszanka: To proste. Jestem mężczyzną i kocham innego mężczyzne. Mieszkamy razem, kochamy się, sypiamy razem i razem spędzamy czas... Nadal nie rozumiesz?

Gość a co to za roznica
Nie interesuje mnie z kim sypiaja moi koledzy:)z facetem czy z kobieta:):)bo tak naprawde to co mnie obchodzi co ludzie robia w lozku????gey czy nie..nie ma znaczenia..jestem kobieta i nie mam absolutnie nic do homoseskualnych....Uwazam tylko ,ze te wszystkie akcje tego Biedronia robia wiele krzywdy normalnym homoseksualistom...

Gość tolerancyjna-onaaaa
no tak... Ale od samego patrzenia na mezczyzne to sie tez za bardzo nie podniecam :) (Noo.. chyba ze jakis fajny filmik haha ) I napisales ze darzyles te swoja kobiete uczuciem. Czyli kochales ja?? Moze w zyciu nie tylko chodzi o POCIAG seksualny bo wydaje mi sie ze ja jako dziewczyna moglabym wyladowac z kobieta w lozku i byloby to pociagajace CO ROBIMY... Chociaz zapewniam ze jestem hetero. :) A co w przyszlosci z rodzina.?? Chcialbys miec dzieci??

Fakt, Biedron nic dobrego dla nas nie robi... tak jak inni telewizyjni gejowscy mówcy... ja tam nie potrzebuje takich osób by mnie reprezentowały.

Gość misku powiedz mi
po 10 latach małżeństwa odkryłam że mój mąż spotyka się z różnymi facetami na seks. Mamy dzieci od paru lat nie sypiamy ze sobą mamy kryzys. Jak to możliwe że sypia z facetami????????????// Gdyby znalazł sobie kobiete do łóżka to rozumiem ale takie coś.......? Myślałam że człowiek rodzi się z pociągiem do okreslonej płci sam,a już nie wiem. Pierwszy szok opadł ale nie wiem co robić ze swym życiem

Gość tolerancyjna-onaaaa
i czemu geje to NAJWSPANIALSI FACECI?? Z tego co zaobserwowalam chociaz nigdy nie mialam kontaktu to sa tacy czuli, zadbani i wogole mmmmmmmmmmm Inny Misiek.. moze jednak ;)

"Co sądzicie o Gejach?" są zabawni póki nie afiszują się ostentacyjnie ze swoimi preferencjami...

geje sa ok dopoki nie probuja podrywac mojego wkrótce-męza :) na tej samej zasadzie jak wszystkie dziewczyny :P a serio - czemu komukolwiek w normalnych miedzyludzkich kontaktach mialaby przeszkadzac orientacja inna od najpopularniejszej to nie wiem. geje nam nie przeszkadzają całkowicie.

tolerancyjna: Nie chcę mieć dzieci - myślałem o tym i uważam, że dwóch tatusiów nie dawało by dobrego wzorca małemu dziecku. Poza tym środowisko by takie dziecko wyklęło właśnie za to, że ma "innych" rodziców. Po co robić krzywdę takiemu maluchowi? Mój facet jest osobą starszą ode mnie i nie posiada żadnego instynktu ojcowskiego... u mnie jest troche przeciwnie, bo myślałem o tym... ale sądze, że nie byłbym najlepszym rodzicem więc żadna strata... zawszę mogę wnieść coś w rozwuj córki mojej siostry :D

Gość tolerancyjna-onaaaa
Misiek -- tak napisales ze az plakac mi sie zachcialo... :( :(

Gość mazowszanka_05
zupełnie tego nie rozumiem jak mezczyzna moze isc do lożka z innym mezczyzna. cos z wami chyba mocno nie tak ?

Gość misku powiedz mi
prosze o rade

Gość tolerancyjna-onaaaa
Ale zobacz- przypuszczam teraz jakim jestes dobrym czlowiekiem. Nie chce zebys odebral to jako namowe do zmiany swojej orientacji.. ale tak sobie mysle, ze masz w sobie tyle uczucia ze bys mogl uszczesliwic kobiete, a ona jak by sie POSTARALA :) to bys moze zapomnial o innych panach... Pociag seksualny chyba nie jest najwazniejszy w zyciu. Bo teraz wydaje mi sie ze wyrzekasz sie WSZYSTKIEGO w zamian za seks (pociag tylko do mezczyzn)... ?

Do żony zdradzanej przez męża (z innymi mężczyznami): Temat rzeka... kiedyś usłyszałem takie paskudne zdanie "facet wyrucha wszystko co ma pod ręką jeśli nie ma innej opcji"... być może coś w tym jest... Może wasze życie seksualne wygasło? Na gejowskich czatroomach (seksualnych) siedzi pełno takich facetów o pseudonimie Żonaty_35, Żonaty_dla_chłopca... itp... dla mnie to jest moralnie nie do przyjęcia... wogóle ZDRADA jest dla mnie nie do przyjęcia więc potępiam takich ludzi... a czemu tak się dzieje? Prawdopodobnie Twój mąż od zawsze miał pociąg do chłopców (to się nazywa BISEKSUALIZM, lubi kobiety i mężczyzn). Zawsze ukrywał to przed tobą, jak tysiące innych BIseksualnych mężczyzn.... Od zawsze widocznie Cię oszukiwał... To przykre :///. A najgorsze jest to, że on zawsze będzie rozdarty... bo będzie pragnął seksu z KOBIETAMI i z MĘŻCZYZNAMI :(

Gość a co to za roznica
mazowszanka..wez daj se luzu..po co udajesz ,ze nie slyszalas nigdy o gejach??mieszkasz bez tv,radia i netu??chyba nie wiec daruje i idz gdzie indziej mieszac,powiedzialas co myslisz i papa