Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicomaniak

Dlaczego wszystkie Polskie dziewczyny

Polecane posty

Powiem inaczej Znajdź sobie dzieiwce z mikroskopijna szparą a wszystkie inne kobiety zostaw innynm facetom. Wszyscy będa zadowloeni i nikomu nie bedziesz musiał ubliżać. Doprawy dnie rozumiem skąd twoja frustracja? Boli cię ze innym to że innym jest w łózku lepiej niż tobie? Żyj i pozwól żyć innym Legia Warszawa Mistrz polski 2009

dziewicomaniak ,ale mam pewną mysl.mowisz ze jestes dojrzalym facetem wiec powinienes wiedziec ze Twoj problem z dziewicami bedzie sie poglebiał w miarę jak bedzie Ci przybywalo lat. ile jeszcze czasu bedziesz wstanie wyrwac malolate?

no ok , są i starsze ale jak bedziesz mial 60lat to i taka 30letnie dziewica jak sie trafi to nie zechce takiego starucha :o

oby nie jedno i drugie;) czyli jestes w stanie przyjąc i pokochac kobiete , która nie bedzie juz dziewicą , no i niestety po latach malzenstwa bedzie miala rozklapcioche :o ;)

:D:D:D czyli na zone bedziesz uparcie szukał dziewicy? no to jak nic spiesz sie kolego bo czas leci i latek przybywa

to jaki Ty dojrzaly facet jak mowisz ze pare latek masz jeszcze w zapasie ?:o ale zycze powodzenia w poszukiwaniach i blagam nie rzucaj w kobiety wyzwiskami, mozesz obrazic jakąs fajną dziewice takim tekstem i w przyszlosci bedziesz mial tylko prostate - bez zony ;)

o rany jak juz Jarus84 sie tu pokazal to czas na mnie z nim nie ma rozmowy powodzenia dziewicomaniak 🖐️

hihihi a gdzie indziej to gdzie? tu wszedzie kazdy moze wejsc a ganiac sie po forum nie bede :D:D:D poki co mozemy gadac tutaj

Gość do dziewicomaniak
dziewicomaniaku idź udław się swoim małym kutaskiem PS Dlaczego jak facet ma małego to wini za to kobietę i jej pochwę? Dlaczego facet ma chce mieć dziewicę skoro sam juz kogoś miał? Dlaczego kobieta która straci cnotę i zostanie porzucona lub zdradzona traci dla niektórych wartość bo już nie jest dziewicą? Dlaczego tylu nieuadczników za swoje niepowodzenia seksulane obarcza kobiety? A to ze za luźna , a to ze za ciasna, a to niedoświadczona a innym razem zbyt doświadczona. albo ma małe cycki albo nie robi z połykiem Tylko się zastrzeliśc z takimi kretynami jak dziewicomaniak i jemu poodbni

Gość do dziewicomaniak
W przeciwieństwie do ciebie ja nie mam problemów z samooceną. Nie potrzebuję arabów bo na moja rozklapiochę wystarczą mi Polacy

Gość a wszystkie jarki to
pedały z rozwaloną kloaką :D jarku kał ci znowu z tyłka wypadł ? buhahahaha :D

Gość a wszystkie jarki to
dziewicomaniaku idź udław się swoim małym kutaskiem PS Dlaczego jak facet ma małego to wini za to kobietę i jej pochwę? Dlaczego facet ma chce mieć dziewicę skoro sam juz kogoś miał? Dlaczego kobieta która straci cnotę i zostanie porzucona lub zdradzona traci dla niektórych wartość bo już nie jest dziewicą? Dlaczego tylu nieuadczników za swoje niepowodzenia seksulane obarcza kobiety? A to ze za luźna , a to ze za ciasna, a to niedoświadczona a innym razem zbyt doświadczona. albo ma małe cycki albo nie robi z połykiem Tylko się zastrzeliśc z takimi kretynami jak dziewicomaniak ODPOWIEDŹ JEST PROSTA - BO TAKIE TYPY MAJĄ WŁÓCZKĘ W CZASZCE ZAMIAST MÓZGU buhahahaha :D chyba logiczne że inteligentny facet nie założy takiego durnego tematu :P