Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicomaniak

Dlaczego wszystkie Polskie dziewczyny

Polecane posty

Dziewczyny czemu wy się tak napinacie Wpada jakis nałgowy onanista i mówi ze ma za małego dla polskich kobiet a wy od razu z nim dyskutujecie. Jesli Polki są dla niego za luźne to nich spada do Wietnamek , albo Chinek

jeszcze raz zapytam ile masz lat? nie wierze zeby wiekszosc kobiet zaraz po stracie dziewictwa przeistaczała sie z łatwodajki :o zyje juz sporo lat i nie spotkalam takiej a znam sporo kobiet.rozmawiam tez z facetami i jakos zaden do tej pory nie mial takiego zdania o kobietach podejrzewam ze Twoje zdanie jest dosc odosobnione i oparte faktycznie tylko na zasłyszanych opowiastkach i na tekstach z kafe, sluchaj i czytaj z przymruzeniem oka, bo w ludzkiej naturze jest fantazjowanie i zmyslanie

to w czym masz problem z wąskim chujem? ja wim ze dla kobiety wazniejsza jest szerokosć nawet moja żona neidziewica mi to powidzaiał Tylko nie rozumiem czemu wylewasz swoją frustrację na normalne kobiety tylko dlatego że masz wąską pytke

Gość makutra
"dojrzały mężczyzno", przymiotnik "polskie" pisze się z małej litery...

a poglady masz malolata i to takiego w skrajnej depresji, ktory sie naczytal ze dziewice podobnie jak dinozaury dawno juz wygineły. skoro jestes dojrzalym facetem to powinienes zrozumiec ze kobieta takze ma potrzeby seksualne i nie wiele z nich jest w stanie czekac do 30tki az ją ktos laskawie rozdziewiczy w noc poslubną.poza tym taka kobieta jesli juz w wieku 30 lat jest dziewicą to znaczy ze jest malo temperamentna w łózku, a tego zdaje sie zaden facet nie lubi. i jak tu wam dogodzic?:o

dojrzale kobiety sa ok,bo wiedza czego i jak chca.Ja poprostu nie jestem w stanie zrozumiec lasek ktore daja na kazdej dysce innemu i moga sobie spokojnie spojrzec w twarz,albo za kase malolaty sie pruja ze starymi dziadami.

ale takich dziewczyn - nie kobiet jest maly odsetek , wiec w tym momencie to ja nie rozumiem dlaczego piszesz : 12:49 dziewicomaniak Dlaczego wszystkie Polskie dziewczyny maja takie rozklapciochu zeby je tylko kon zadowolil? :o

no wlasnie o to mi chodzilo zebys przyznal, ze sam generalizujesz, a tak nie mozna ;)

Gość gośka1986
nie chce mi się czytać wszystkich wypowiedzi ale co do tematu to nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka, nie każda jest taka, a że ty trafiasz na takie to twoja broszka :o

nie, poprostu milo mi sie z Tobą gawędzi mimo ze nie zgadzam się z Twoimi poglądami :)

Gość kolejny popierdoleniec
bez zycia osobistego

moze i tak a moze to tylko ludzkie gadanie. ja nikomu nie zagladam do sypialni.ich sprawa jak sie kto prowadzi. ja nie mam sobie nic do zarzucenia. owszem malolaty mają teraz duzo wiecej swobody niz kiedys, moze dlatego woda sodowa uderza im do glowy, ale to juz ich rzecz

widzisz takie pomaranczowe wpisy bedą sie pojawiac caly czas bo nikt z nich nie czyta kolejnych postów jakie piszesz tylko ten pierwszy. i momo ze mozemy juz pogadac o czym kolwiek to oni i tak bedą sie odnosili tylko do pierwszego :o

:D:D:D mozliwe nie mialam informatyki w szkole :P, wiec sie nie nudzilam

Najpierwsz piszesz ze dziewczyny mają roklapiochy czyli sugerujesz że masz małego Potem piszesz że nic nie masz do dojrzałych kobiet ale nie lubisz puszczających sie małolat To wszystko nie jest spójne i tak naprawde nie wiadomo czy masz kompleks małego członka czy poprostu nie potrafisz zaspokoić kobiety. A możesz masz żal że inni dymają a ty nie, bo się boisz ze się nie sprawdzisz i wypadniesz gorzej od poprzednika

nie wiem czemu sie tak denerwujesz tymi wpisami? powinienes sie liczyc z nimi przy zakladaniu takiego topicu wiec teraz zacisnij zeby i udawaj ze ich nie widzisz albo pisz "sprostowanie" :D:D:D moze zaprzestaną