blueberry** 0 Napisano Grudzień 18, 2008 wzielam tabletke po 9 . teraz pobieglam do toalety- lekka biegunka. na ulotce jest napiane\" ciezka bigunka 3-4 godziny po przyjeciu, moze obnizyc skutecznosc\" a moja wizyta w wc wlasnie byla 3-4 godziny po polknieciu. mam sie oabwiac obnizenia skutecznosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie po Napisano Grudzień 18, 2008 Na pewno nie 3-4 godziny po przyjęciu tabletki, bo tabletka wchłania się właśnie 3-4 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blueberry** 0 Napisano Grudzień 18, 2008 na ulotce jest napisane\" jesli ciezka biegunka badz wymioty wystapia 3-4 godz. od przyjecia jest mozliwosc obnizenia jej skutecznosci\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blueberry** 0 Napisano Grudzień 18, 2008 pomoze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiazdka_71 Napisano Grudzień 18, 2008 Napisalas to, co jest wyraznie podane w ulotce. masz identyczne objawy, wiec chyba jasne jest, ze moze obnizac. :) nie znam sie aczkolwiek ulotce nalezy ufac ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blueberry** 0 Napisano Grudzień 18, 2008 wole sie upewnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blueberry** 0 Napisano Grudzień 18, 2008 ej dziewczyny noo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiazdka_71 Napisano Grudzień 18, 2008 Przeciez skoro pisze tak w ulotce, to znaczy, ze tak jest ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Skoro 1 byłaś w toalecie to nie jest ciężka biegunka.ciężka to prawie byś mieszkała w łazience.jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blueberry** 0 Napisano Grudzień 18, 2008 wlansie o to mi chodzilo jak rozumiec mam ciekza biegunke? to cos jak grypa zoladkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Ciężka biegunka jest wtedy, kiedy kilka razy oddajesz luźny stolec.Jeden raz to za mało.W ogóle to chodzi o to,że gdy wystęouje biegunka zmienia się perystaltyka jelit, dlatego mogą zostać obniżone anty.1 lub 2 razy to za mało.JEST SPOKO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach