Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to ma byc w ogóle

Mój były mąż JEST Z DWUDZIESTOLATKą!!!

Polecane posty

Ale przeprosilam go!!!

Jak przyjezdza po dziecko co weekend,zapraszam go na kawe,wchodzi...ale co z tego szybko wypija i jada do niego ... Wstyd taka gnojówe ma!

Gość słuchajcie zazdrośnice
Przeprosiłaś?? Myślałam, że tylko mężczyznom się wydaje, że jedno przepraszam załatwia wszystko ;)

Zagadnienie odwieczne, banalne. Raz będzie miał młodszą innym razem starszą. Szkoda, że tym żyjesz. W takiej sytuacji najważniejszy jest dystans, a że to 20-letnie dziecko zdobyło sympatię Twojego dziecka to więcej doświadczeń i więcej Twojego wolnego czasu. Trwały związek to zjawisko trudne, wymagające ale cenne... po latach. ... mam nadzieję;)

WSTYD to być matką i żoną i nie ruszyć palcem w domu! I jeszcze podkradać pieniądze!! Kobieto otrząśnij się bo mam wrażenie że nie dorastasz do poziomu tej 20 latki!!

Gość Ja nie wiem jak tutaj
ktokolwiek może być za tą idiotką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okradała własnego męża,nierób totalny, patologia jakaś!!!!!!!!!!!!!1 Doiłaś go z kasy,a teraz myślisz ,że wróci do ciebie? On ma cie w dupie kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie ta fajna 20tka robi wszystko!!!!! Nie dość ,że miła dla twojego dziecka,to do tego pracuje w przedszkolu z maluchami!!!!!! Ostoja spokoju na miliard procent!!!!!!! O takiej marzył,taką ma!!!!!! A i uwierz wiek nie ma żadnego znaczenia,gdy się kocha!!!!!!!!!!!!!!

Wiele razy mówil mi ze gdyby nie jego rodzice to bysmy nie byli malzenstwem w ogóle.... heh

Gość miskabela
jezeli ci na nim zalezy to sie staraj, pokaz ze sie zmienilas, zapros go na pyszny obiad, teraz sa swieta to daj mu skromny prezent... albo idzie we 3 z dzieckiem na lyzwy... czy to takie trudne, chyba nie:) jak nie wyjdzie to nie, ale sprobowac warto...

Przeciez ja tyle razy go gdzies zapraszalam,on ma mnie za dziwke,bo w kazdy piatek i sobote imprezuje!!!!!! Mialam wielu facetów itd. On nienawidzi mnie za to co robilam. Po kazdym przyjezdzie dziecka do niego dzwoni i ochrzania mnie,ze dziecko ma brudne uszy,brudne ubrania,skarpetki,włosy... I ze ta jego piękna musi wszystko prac i pucować,bo ja to taka matka,ze brudne dziecko do szkoly i na dwor puszczam. Ze powinnam zakopac sie pod ziemie ze wstydu.... heh

Parę goli sobie przez te lata wbiłaś... spójrz prawdzie w oczy i w lustro. Życie przed Tobą... pacuj dzieciaku!

Gość facet z układu
to chyba jakaś prowokacja, i ty się kobieto dziwisz, czemu się chłopina wyniósł? a spikiwać się nie mam zamiaru i wcale nie ze względu na wiek ;)

facet z ukladu moze chcesz jakas jej kolezaneczke? zadna prowokacja,chce sie wygadac i tyle...

Gość facet z układu
dziękuję ale w kwestii poznawania kobiet nie potrzebuję na szczęście pogotowia ratunkowego :)

Gość Moj i mojego męża
przyjaciel jest z kobieta ,która ma 20 lat,podobna sytuacja. On ma 33 lata,jego była 32 ,ich syn 12 lat. I naprawde super z Nich para.Czesto sie odwiedzamy.Co jak co,ale jest bardzo rozsądną i mądrą dziewczyną.Nie dziwie sie ze z nią jest,i zyczę im szczęscia. A jego synek rowniez bardzo ją uwielbia.

Gość miskabela
hmm to szukaj sobie lepiej kogos nowego, przynejmniej bedziesz miec czyste konto i latwiej cos bedzie zbudowac... tylko nie popelniaj starych bledow... z facetem trzeba troche jak z dzieckiem:) oczywiscie to on ma zdobywac, ale nie mozna lezec i nic nie robic... troche tylkiem trzeba ruszyc... ;) ps. nie jestes czasem z wroclawia? chodzilam na studia z dziewczyna w twoim wieku, ma syna i jest bez chlopa, tez typ "zwariowanej"... a moze to tylko zbieg okolicznosci

Nie jestem z Wrocławia:)

Gość Jego nowa kobieta sie stara
widzisz gotuje,sprzata,nawet pierze Twojemu dziecku ubrania,naprawde powinnas sie wstydzic,bo zamiast sie bardzo starac i pokazac im ze jestes super mama to tylko odpychasz swoim zachowaniem fuuuuujjjjj

Gość facet z układu
i kolejny budujący news ;) chyba zacznę się w takim razie rozglądać wśród dwudziestolatek, widze, że tam sa większe szanse na znalezienie kogoś odpowiedniego ;)

Gość Moj i mojego męża
Naprawde kurcze wiek nie ma żadnego znaczenia,widze to bynajmniej po moich znajomych. No super piękna para.Ona śliczna,wysoka,szczuplutka brunetka.On wysoki,bardzo przystojny brunet,ciemnej karnacji. Wyglądają jakby mieli oboje po dwadziescia lat. Przecudowna z nich para. A tyle lat róznicy,nikt by nie powiedział achhhhhhhhhhhh.

Gość alabama01
nie wierze...te ostatnie zdania autorki to chyba rzeczywiscie prowokacja..jezeli nie to autorko nie dziwie sie,ze cie zostawil, ja od takiego babska ucieklabym jak najdalej moge...w ogole to chyba masz cos z glowa:( a tak...20stka moze byc rozsadniejsza niz 30stka-znam kilka przykladow i nie kazdy musi studiowac i zyc na garnuszku rodzicow, bo jest cos takiego jak studia zaoczne i wtedy mozna pracowac jak sie ma glowe na karku.Moj maz majac 20 lat byl juz managerem restauracji w hotelu 5*

Gość miskabela
moj maz majac 20 lat byl juz managerem restauracji w hotelu 5*- a Ty w tym czasie?

Gość Moj i mojego męża
miskbela to chyba autorka sie podszywa heheheee:D żal żal żal.Jesli nie to obie jestescie tępe o!!!!!!!:D

Gość alabama01
a co ma piernikdo wiatraka?? ja zaczelam pracowac jak mialam 22 lata -studiowalam dziennie i na 3 roku mialam prace dorywcza jezeli to cie satysfakcjonuje

Gość miskabela
slucham, ciekawe skad taki wniosek:D alabama a skad ta agresja, zwykle pytanie:D tak sie mezem chwalisz a powiedz co sama osiagnelas hehe

Ja zaczelam pracowac zaraz po maturze, pracuje nieprzerwanie do dzis, skonczylam studia, ludzie wiek nie ma nic do rzeczy i basta!!

Gość bez odbioru
"miskabela kurcze... w sumie to pierdoły... nie mozna bylo sie poswiecic szkoda sprobuj go jej wykrasc przeciez to z Toba sie ozenil i z Toba ma dziecko, tamta dziecina znajdzie sobie innego... raz dwa zapomni o nim... sprobuje jak najczesciej z nim przebywac... moze jeszcze nie wszystko stracone 14:39 [zgłoś do usunięcia] co to ma byc w ogóle Ale przeprosilam go!!! " o kurwa :D:D:D:D:D:D:D:D:D zajebiste teksty :D:D albo to ta sama osoba, albo się dobrałyście :D nawet nie skomentuję pomysłów miskabeli, a tym bardziej autorki wątku, bo to żenada :D albo prowokacja :D

Gość miskabela
praca to nie jest zadne osiagniecie... co z tego ze ktos pracuje od 18 roku zycia a ktos np. od 24? ja nie widze roznicy... mozna zaczac w wieku 24 na wysokim stanowisku i sie dorobic lepiej niz zaczynac w wieku 18 lat i odwrotnie tez moze byc heh przeciez nie o tym jest ten temat:D

Gość miskabela
bo szkoda mi dziecka... najlpiej gdyby rodzice byli razem... szkoda ze im nie wyszlo

Gość alabama01
miskabela-ty to chyba nawet po 50tce bedziesz glupiutka dziewczynka..szkoda slow

Gość miskabela
a czy mozesz uzasadnic ?