Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to ma byc w ogóle

Mój były mąż JEST Z DWUDZIESTOLATKą!!!

Polecane posty

Gość lostka
Jestescie kobiety hipokrytkami do kwadratu. Juz widze wasze usmiechnete i radosne minki na wiesc o tym, ze wasz byly mezus zwiazal sie z 20stka, kiedy wy macie ponad 30 i jestescie same:D

lostka tzn? Moje przyjaciolki smieją sie z niego,ze ma taką gówniare za kobietę! To nie tylko moja reakcja!

A może nas w ogóle nie obchodzi, z kim i czy w ogóle z kimś związał sie nasz BYŁY mąż? Może mamy już swoje nowe, własne życie, pełne ciekawych wydarzeń i nie potrzebujemy zaglądać do cudzego łóżka?

rozumiem, że to wasze dziecko, jeśli tak, to bardzo dobrze cię rozumiem. Pozostaniesz z nim związana do końca życia, i nic na to nie poradzisz. Pozostaje tylko myśleć pozytywnie i życzyć im szczęścia, by powróciło do Ciebie pomnożone trzykrotnie. Powodzenia.

Gość szczeroscotniewada
nie gówniarę za kobiete, tylko widocznie wy jestescie bezdennie płytkie i tylko zazdroscicie jej ze ma te 10 lat mniej. Jak to sie mówi, żal dupe sciska...

Gość lostka
A może nas w ogóle nie obchodzi, z kim i czy w ogóle z kimś związał sie nasz BYŁY mąż? Może mamy już swoje nowe, własne życie, pełne ciekawych wydarzeń i nie potrzebujemy zaglądać do cudzego łóżka? Jesli sie nie ma dzieci, to faktycznie mozna sie w ogole nie kontaktowac i miec w dupie, z kim jest zwiazany maz. Ona ma jednak dzieci, wiec utrzymuje z nimi kontakt, dodatkowo jest sama, a nikt mi nie wmowi, ze samotna kobieta po 30stce jest szczesliwa. Dodatkowo maz wymienil ja na mlodszy model, wiec nie pieprz mi tu, ze w tej sytuacji zwisalby ci i powiewal fakt, ze byly maz obraca mlode i jedrne cialko:)

Oj gdyby mi żal tyłek sciskal to bym nie chodzila do clubow,nie mialabym zadnego adoratora u boku itd;) Naprawdę!!!

mówisz że ta dziewczyna jest jeszcze dzieckiem bo ma 20 lat dopiero. Ty masz 31 i 9 letnie dziecko więc miałaś niewiele tylko więcej kiedy urodziłaś... zazdrość przez ciebie przemawia a różnica wieku pomiędzy twoim byłym mężem a jego nową kobietą jest całkiem ok

Gość hahahahahihihihhehehehe
no, mój jest ode mnie starszy o 16, ja jestem śliczna a jego była juz nie:) zawsze bede miała nad nią przewagę, bo do tego jestem po prostu fajna, a ona nie, hahaha. ale bardzo mi się podoba myśl że tak samo jej tak żal dupe ściska jak tobie

Ja napisałam że moje dziecko jest mlodsze od tej jego tylko o 9 lat!!!!

Gość miskabela
ja uwazam ze wasze dziecko powinno miec kontakt tylko z wami a nie z osobami postronnymi...

Gość lostka
Tak wypominacie jej, ze zal jej dupe sciska, ale wam tez by sciskal w takiej sytuacji, wiec powinniscie ja zrozumiec:D

Gość miskabela ale ty glupia jestes
i co jak dziecko jest u Niego,to ona ma sie zamknac gdzies w pokoju,albo w lazience i nie pokazywac sie ,nie wychodzic,nie rozmawiac z tym dzieckiem??????????????????????????? hahahaaaaa powiedziala co wiedziala

Gość hahahahahihihihhehehehe
bo jest wredna i m i krwi napsuła:) :) :) :)

Gość ertyu
ale cos mi sie wydaje, ze Ty też mialas 20 lat jak urodziłas swoje dizecko....

hahahhihihhhehe moze powinnas spotkac sie z tą panna mojego bylego co? Ile ty masz w ogóle lat?

Mialam 20 lat jak urodziłam,co to ma do rzeczy?

Gość Sialalka
no to skoro ta panna ma lat 20 a twoje dziecko jest młodsze od niej o 9 lat czyli ma lat 11. Ty masz 31 czyli miałaś 20 kiedy urodziłaś. I tak jest lepsza od ciebie bo nie dała się jeszcze zaciążyć, nie była taka głupia. Żal ci dupsko ściska, co?

Z tym kryzysem wieku średniego to chyba trafiłaś w 10, nie przejmuj się tym tak; w sumie to może dobrze że Twoje dziecko ją zaakceptowało. Wiem, że na pewno laski nie cierpisz, ale wyobraź sobie gdyby po każdym powrocie od ojca Twoje dziecko mówiło jak mu tam źle w ogóle. Sytuacja nie jest moze super komfortowa jak dzieciak opisuje Ci jak ta druga jest fajna,a le bez przesady. Pamietaj że to Ty jesteś dla niego (dziecka) najważniejsza, Trzymaj sie cieplutko

Wyrwała sobie taka dwudziestka naprawde super przystojnego faceta! Bo chociaz ma 32 lata wyglada jak młody Bóg... Ona powinna miec równolatka za faceta a nie...

po co piszesz że 20 letnia partnerka twojego eks to jeszcze dziecko skoro ty już dawno w tym wieku dupy dałaś i dziecko urodziłaś? Ze niby ty dzieckiem nie byłaś wtedy?

Wpadlismy to fakt,ale wyszłam za niego!!!

Gość miskabela
tak uwazam... top jest czas dla dziecka i ojca a nie dla dziecka, ojca i jego panienki:o mnie by to wkurzylo gdyby moje dziecko uwilbialo nowa babe taty:/ i jeszcze taka gowniare...

Oni razem mieszkają...

ale co Cie to teraz obchodz z kim się spotyka Twoj byly mąż.... ma sobie prawo ukaldac zycie z kim chce.... a Tobie już nic do tego:)

Ciekawe jak byscie zareagowały na taki tekst swojego dziecka " Ciekawe kiedy będe miał braciszka,albo siostrzyczke ,bo namawiam tate i namawiam" ;/;/ no po prostu żal!!!!