Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to ma byc w ogóle

Mój były mąż JEST Z DWUDZIESTOLATKą!!!

Polecane posty

Gość alabama01
poziomem twoich wypowiedzi- to mi wystarczy

Gość słuchajcie zazdrośnice
Ja nie mowie o osiagnieciach finansowych i o dorabianiu sie, ale praca uczy sumiennosci, odpowiedzialnosci i wielu innych rzeczy, ktorych jak widze autorce brakuje... Wypuscic brudne dziecko... w brudnych ubraniach... KOBIETO!!

Gość miskabela
wiesz, daleka bylabym od oceniania czlowieka po kilku wypowiedziach na kafe:D i jeszcze na 1 topiku, jezeli tak robisz to sama reprezentujesz soba naprawde wysoki poziom - gratuluje:)

Gość gabbbbkoooo
No coz rozumiem ze cie to boli, ale czemu ma ten zwiazek ma nie miec szans, wam nie wyszlo pomimo ze byliscie prawie rowiesnikami, moze naprawde sie kochaja i jest im dobrze. I to chyba dobrze ze ona dobrze traktuje twoje dziecko, wolalabys zeby go lala, wtedy mialabys satysfakcje ze jest zla...

Gość fruziaaaa22
a była żona mojego faceta jest ode mnie starsza 16 lat :-D ta to dopiero musi się wkurwiać, jak mnie widzi :-D

Gość słuchajcie zazdrośnice
bmblondyn rozumiem ze masz 11 letnie badz starsze dziecko? Otoz dzieci w pewnym wieku nie zwracaja uwagi na brudne uszy czy plamy na ubraniach, szczegolnie chlopcy... Po drugie "Po kazdym przyjezdzie dziecka do niego dzwoni i ochrzania mnie,ze dziecko ma brudne uszy,brudne ubrania,skarpetki,włosy..." to słowa autorki... Ojciec zmyśla?

Moje dziecko juz mi stęka że chce jechac do taty i x... pieknie pięknie po prostu

Gość bez odbioru
pindo durna, weź się za siebie i zacznij być matką dla dziecka, to nie będzie ci marudziło! albo oddaj je ojcu, bo najwyraźniej sobie nie radzisz :P

Gość masakryczna ty jestes autorko

Gość zazdroscisz
no i co z tego? ja jestem z facetem, jest rozwodnikiem, dzieli nas 11lat roznicy i jestesmy ze soba bardzo szczesliwi!!! ja mam 24lata, on 35... jego byla zona ma 33lata, nie mieli dzieci ze soba,ale jakos ona nie robi z niczego problemow;/ wez sie kobieto na mozg lecz a nie bedziesz forum zasmiecac durnymi watkami!

dlaczego mam nie pisac i sie leczyc na mozg? Bo pisze ze moj byly maz zwiazal sie z gówniarą i moje dziecko ją uwielbia? bo to jest chore po prostu!!!

Gość złośliwa od rana
bo to jest chore po prostu!!! z tego co piszesz to raczej Twoja postawa kobieto jest chora;)

Wiekszosc tutaj mnie rozumiała,nagle znalazlo sie kilka co nie rozumieją... Postawcie sie w mojej sytuacji;/

bo mnie nie ma kto juz posuwac!!!!! buuuuu!!!!

Jeśli i jej i jemu to pasuje to wsysctko z ich strony jest w porządku. Autorka powinna schować dumę do kieszeni, ponieważ jej urażona ambicja nie ma tu żadnego znaczenia. Najważniejsze, że: - on jest z nią szczęśliwy - jego młoda partnerka jest z nim szczęśliwa - dziecko ma poprawne kontakty zarówno z ojcem jak i z jego kobietą - Autorka ma pewnośc, że dziecku nie dzieje sie krzywda a wręcz przeciwnie - jest zadowolone Więc pozostaje Ci także życzyć im wszystkiego najlepszego. Chyba, że lubisz się biczować w ramach typowej, polskiej menrtalności: "skoro ja go nie mam, to i ona nie powinna się nim cieszyć, w dodatku taka siksa...(czytaj: młodsza ode mnie)" Co ci daje takie myślenie? Tylko Ty sama na tym tracisz...nikt inny.

Gość prawnik_oo
Ja tu bardziej bym sie skupil na dziecku bo jesli bedziesz sobie chodzila gdzie chcesz a dziecko bedzie coraz czesciej spedzalo czas z "druga mama" to sie moze skonczyc odebraniem praw rodzicielskich.

Gość dziwie sie ze w ogole masz
prawo do tego dziecka,biedne dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przynajmniej u taty i jego ukochanej ma fajnie.

Gość onaaa_xx
kobieto jestes potwornie zazdrosna...skoro zdecydowaliscie sie na rozwod, to chyba to oznacza , ze miedzy wami wszystko skonczone, wiec nie masz prawa wtracac sie w jego zycie uczuciowe. to ze jest mlodsza nie ma znaczenia. wiek sie nie liczy jesli w gre wchodzi prawdziwa milosc. a ty powinnas sie cieszyc , ze twoje dziecko sie tak dobrze dogaduje z ta osoba. przez to nie traci kontaktu z ojcem i nie przezywa szoku z powodu waszego rozwodu.przeciez ta dziewczyna nigdy nie zastapi twojego miejsca w oczach twojego dziecka! mysle, ze masz z tym problem... a swoja droga brawa dla dwudziestolatki, ze stara sie nawiazac kontakt z dzieckiem i za dojrzalosc, bo nie jest jej latwo na pewno.

Gość aullee
kochana nie drecz sie tym znam kolezanke ktora w wieku 23 lat poznala faceta 32 lat i mieli najpierw dziecko potem slub wzieli i sa dobrana para to nie ma nic z tym ze on przechodzi kryzys wieku sredniego poprostu zakochal sie a toz eona ma 20 lat to nic takiego wydaje sie ze mloda ale sa juz 20 latki bardziej dojzalsze nawet od 30stek a ty nie patrz na nich tylko mysl o sobie jestes mloda i napewno nie jednego sobie poznasz zycie przed toba

Gość dzisiaj moja córcia ma
klasową wigilie,i muszą byc tez rodzice. Takze spotkam sie ze swoim byłym mężem ,on ma byc ze swoją nową panienką,ma 21 lat. jak ja to przezyje kurcze kurcze. Gdzie autorka?

Autorko z nim jest wszystko w porządku natomiast z Tobą coś nie tak:O Zazdrść Cię zrzera i coś mi się zdaje ,że i chłopa Ci brakuje.

Czesc wszystkim.Ja dzisiaj tez mam wigilie swojego dziecka w szkole,ale ja nie ide.Mój były idzie ze swoją dwudziestką,jaki wstyd;/;/ Tam będa moi znajomi przeciez,rodzice reszty dzieciakow!!! ;/

Chyba autorko Tobie wstyd żeś faceta z rąk wypuściła. Co może ma do końca życia w celibacie żyć żeby Tobie wstyd nie było? :O

xyzed postaw sie w mojej sytuacji!!! Tam beda sami normalni rodzice!!! A moj wpadnie z gówniarą!!! Nawet nie wiesz jak oni razem wyglądają!!! On- 194 wzrostu,opalony,brunet,bardzo mocno zbudowany. Ona- jakies 170 wzrostu,opalona,brunetka, szkapa ze tragedia!!! Jak moje dziecko bedzie sie czulo??? Wszyscy beda sie na nich gapic jak na debili!!!;/;/;/

Gość no to fajny facet ma
fajną laske:D

Autorko przecież twoje dziecko ją lubi,a jeśli twój były z nią jest więc na pewno ma lepsze walory od Ciebie.Widzę ,że należysz do tej grupy kobiet,które dla dobra dziecka wolą żeby to dziecko miało jak najgorsze relacje z ojcem,a przecież do jasnej cholery on ojcem być nie przestał,co zresztą widać. Daj na luz i zajmij się sobą i znajdż sobie też jakiegoś ogiera.

Ja powinnam byc na tej wigilii a nie ona!!!