Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumne 75 duze B

Juhhhuuu,po poltora roku masazu moje piersi urosly o jeden rozmiar!!!!

Polecane posty

Gość dumne 75 duze B

Miala 75A...takie nieciekawe...male,wcale nie jedrne...Przez poltora roku codziennie pod prysznicem masowalam piersi,potem oliwke wcieralam.I teraz mam wzorcowe,piekne,jednre piersiatka,duze B wpadajace czasem w male C. Cud malina:) a maz zachwycony;) Polecam,naprawde warto sprobowac,zadne tam kremy,ale po prostu masaz i oliwka:)))

Gość ciekawe ile w tym prawdy

Gość tylko uważaj żeby mleko
nie poleciało

Gość juz nie sciemniaj tyle

a masz tak z 85 pod biustem? jakoś wątpię :/ mi w ciągu 5 minut piersi urosły z rozmiaru B do E :P dzięki dobrze dopasowanemu stanikowi

Gość zepp overture
pierdolenie o szopenie 💤

założę się, że gdybyś się porządnie wymierzyła to ten rozmiar który nosisz nie byłby wcale dobry...

Gość koza po kawie
eeeeeeee nie będę sama masować

Gość dumne 75 duze B
wcale nie smiemniam,nie mam najmniejszego powodu zeby pisac nieprawde...jak nie chcecie nie wierzcie,chcialam tylko poinformowac,ze od masazu,najlepiej oliwka,piersi robia sie jedrniejsze...byl kiedys tu nawet topik o cudownym masazu...ja robie po prostu ruchy okrezne,od spodu piersi do srodka w strone ramion/ku gorze - i tak kilka razy. jasne ze trzeba czekac,staniki zaczely sie robic za bardzo obcisle juz kilka miesiecy temu,a teraz nosze juz tylko miekkie i sportowe,bo wszystkie mnie po prostu cisna! a piersi nabraly seksownej pelni,jedrnosci! jak tam chcecie,ale wiem ze wiele kobiet cierpi z powodu malego biustu i moze ktoras sie zdecyduje na taki masaz,tylko trzeba go robic naprawde systematycznie + oliwka dla dzieci,najlepiej z hippa :)

ale oprócz masaży należy nosić odpowiedni rozmiar stanika i sukcesywnie pomagać wracać piersiom na swoje miejsce... mi od kiedy kupiłam dobry stanik i czasem tylko zgarniam piersi spowrotem na swoje miejsce urosły piersi o jeden rozmiar, tzn ładnie się wypełniły

Gość jedrne to moze i masz jak
wczesniej mialas zwisy do pepka, ale na pewno nie urosly :D chcialabys miec normalne cyce desko :D nie ma to jak autosugestia heheh

Gość dumne 75 duze B
jad jad jad,zawisc,prymitywizm,wredota jak tam chcecie durne ciecie :D

nie trzeba mieć zwisających piersi, wystarczy że od noszenia złych rozmiarów piersi powędrowały tam gdzie ich nie powinno być, tzn najczęściej pod pachy, nieraz nawet na plecy i sukcesywny i odpowiedni masaż pozwala im wrócić na swoje miejsce co powoduje nieraz zwiekszenie rozmiaru bo wreszcie piersi są na swoim miejscu

Gość dumne 75 duze B
tak,ale niestety w nie wszystkich sklepach jest ona dostepna...naprawde nie rozumiem czemu,bo jest niesamowita i ma genialny sklad : olej sezamowy + olej migdalowy + perfumy i nic poza tym,KOMPLETNIE NIC! jest tak delikatna i wydajna,ze z polki wyrzzucilam wszystkie inny kremy,balsamy,toniki,wszystko,tylko oliwka-najlepsza na blizny zadrapania,blizny potradzikowe,sucha skore,uszkodzenia skory i wlasnie na ujedrnienie. POLECAM!

Gość zrób test ci
ążowy, mo0że zaciązyłaś to i cycuchy Ci urosły :)