Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghhghg

BŁAGAM POMOZCIE!

Polecane posty

Gość hghhghg

Czy jeśli 2cm penisa mojego chlopaka weszlo we mnie w moje dni nieplodne to moge byc w ciazy?? bylo to zaledwie 2cm i to kilka sekund:(

Gość calvados2426
nie ma takiej opcji. W CIążę MOżNA ZAJść TYLKO I WYłąCZNIE W DNI PłODNE. Dodam, że komórka jajowa po uwolnieniu żyje zaledwie 24 godziny , a do zapłodnienie jest zdolna 12 godzin i całym cyklu.

Gość hghhghg
nie zmierzylam. tak sądze bo w ogole nie czulam jak weszedl.. sadze tak ja i moj chloapk tez.. trwalo to zaledwie kilka sekund

Gość hghhghg
pestka.. nie o takie odpowiedzi mi chodzilo;/ jak sie masz tak wypowiadac to nie oisz w ogole

Gość hghhghg
nierozumiecie;/ weszedl na kilka sekund bo sie zapomnielismy a pozniej juz zabezpieczylismy sie! pytam wiec czy mozliwa jest taka ciaza jak napisalam w temacie

jak nie mam nic jak cos jednak mam skoro napisalam .. wez te wasze durne pytania .. z litoscia w galach ,a potem pytania typu jak i gdzie usunac . dzizyssss

Gość hghhghg
i penis nie ma 2cm;/ tylko tyle weszlo z calej dlugosci

Gość to jednak weszlo
mowilas ze nei czulas hahahha

Gość hghhghg
wydaje mi sie ze nie zaszlam w ciaze chcialm sie tylko upewnic ale niektore osoby tylko umia najezdzac na innych

Gość hghhghg
Boze!! tyle cm wsunal ale nie doszlo do samego konca pochwy!! ludzie czytajcie z uwagą... ;/

Gość hghhghg
2,5 cm ;) haha jak nie wiesz i nie kapujesz to sie nie wypowiadaj

Napisałm już, że nie ma takiej opcji.NAPRAWDĘ!uspokój się, bo przez schizowanie spóźni ci się@ i dopiero będziesz panikować.NIE JESTEŚ W CIĄŻY.

Gość hghhghg
dziekuje.. chociaz ty potrafisz normalnie odpisac;/

Gość jakie pytanie taka odp.

Gość slonko wschodzace
KUR*** aleglupoty pie rdolicie!!! pewnie ze mozna!!! ja zaszlam!!!

Gość gwiazdka_71
Hmm, a powiedz mi, jaka czesc ciala bys chciala sobie zaplodnic w dni nieplodne? Oko...? Mózg...??

Gość tgtgthhh
niemożliwe..

Gość simenko
Kochana masz paranoje! naprawde teoretycznie jest mozliwe ze wiesz zaszlas w ciaze ale praktycznie??? no pomysl sama...skoro mowisz ze masz nieplodne to tym bardziej...gdyby kobiety zachodziły w ciaze po tym jak ich pochwy dotknął penis do wszystkie chodzilybysmy z dzieciakami:P naprawde nie powinnas sie tak przejmowac! ja wydalam w zyciu ze 150 zł na testy ciążowe wiec naprawde wiem co mówie:D:D:D zacznij brac tabletki anty i śpij spokojnie:D mua:*

Gość hghhghg
dziękuje.. moj chlopak mowi to samo a ja juz chyba sobie to wmowilam :/

Gość simenko
wiesz co...ja mialam tak ze kochałam sie z chlopakiem z gumką plus globulki plemnikobójcze:D i wiesz co:P po tygodniu miałam objawy ciąży z trzeciego miesiąca:P ze stresu ciągle zbierało mi sie na...no wiesz:P wydałam ze 150 zł na testy:P a i tak uwazalam ze jestem w ciazy:P teraz sie z tego smieje...nie rób takich głupot jak ja..zajść w ciąże to nie jest tak hop siup:) trzymam kciuki za okres:D

Gość hghhghg
dziękuje:) spodziewam sie go w tym tygodniu ewentualnie moze sie opoznic przez stres... moj chlopak caly czas mi powtarza ze to nie latwe bo penis musial by sie znajdowac gleboko w pochwie i musilby byc wytrysk a ja wmawiam sobie co innego i przez to jest gorzej;/ mam nadzieje ze dostane okres i tez bede się z tego śmiac:)