Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyleczek motyleczek

Podkład - doradźcie dziewczyny

Polecane posty

Dziewczyny mi już rece opadają... Te wszystkie fluidy, podkłady o kant dupy rozbic. Polecicie coś naprawdę dobrego? Jakiś podkład który po pierwsze dobrze kryje (mam gdzie niegdzie po prostu delikartne kropki po syfkach i mi sie to bardzo długo goi, oraz popękane naczynka), który sie nie "zwarzy"po kilku godzinach... bo mam tłustą cerę. Prosze was poratujcie. Aha mam jasną karnację.

Podnoszę. Dziewczyny proszę doradźcie :(

Gość fddddddfg
loj nie wiem czy powinnas uzywac fluiru przy tlustej cerze- moje kolezanku wtedy uzywaja tylko pudru w kolorze cery. ja osobiscie chwale sobie Lirene (z pompka)

Gość Oluś1990
ech a uzywalas matujacego z kolastyny?? jest super i kosztujw kolo 12 zl

ja ci nie polecę podkładu, za to mogę polecić PUDER TRANSPARENTY który naprawdę MATUJE. ja miałam okropnie świecącą się strefę T (tzn mam nadal, ale już nie świeci ;) ) - puder matujący firmy Kryolan - wrzuć w google, można kupić w większych miastach i przez net. u mnie ratował nawet podkłądy, które "przeświecały" po kilkunastu minutach

Gość ja jestem bardzo bardzo
zadowolona z podkładu z firmy AA . podkład kryjąco-matujący odcień- piasek. Super kryje i matuje naprawdę! Odcieni jest do wyboru do koloru,napewno znajdziesz odcien dla Twojej buzki:) Naprawdę polecam,uzywam go od dwóch lat i za chiny nie zamienię! Kosztuje ok.15 zł,zalezy gdzie. Ja kupuje w aptece ,mam bliziutko.Znajdziesz go w kazdej drogerii;) no i aptece:) Jest on przeciwalergiczny,takze nic z buzką Ci się po nim nie stanie. Wszystkie kumpele go uzywają ,jak sie dowiedzialy jakiego ja uzywam:) wygląda on tak http://www.aptekeo.pl/i/b/127/2687