Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcvvvvvvvvvvv

urodziłam się 21 maja to jaiki jest moj znak zodiaku??

Polecane posty

Gość vcvvvvvvvvvvv

byk czy bliżnieta bo nigdy nie wiem..;/

Gość Jupijej
Hehe,mój kolega urodził się tego samego dnia i uparcie twierdzi,że jest spod znaku BYKA :) Podobno szukał informacji w wielu źródłach ;)

Gość Różne źródła różnie podają
ale raczej byk!

Gość mam ten sam problem
np. raz jestem bykiem a raz bliźniakiem w horoskopach. :classic_cool:

Gość mam ten sam problem
niemniej analizując cechy charakteru skłaniam sie ku bykowi.:p

Gość Byk to jest
21 kwietnia-21 maja

Gość ahhahahahahhaha
jakie kurfa bliznięta???????? byk jestes!!! ja tez 21 maja i zawsze bylam bykiem :O

Gość vcvvvvvvvvvvv
no bo ja własnie szukałam nróznych cech i blizniaka i byka by sporawdzic co pasuje i powiem szczerze ze roznie... chyba pol na pol xd

Gość vcvvvvvvvvvvv
a tak w ogóle to gdzie wam sie najbardzioej sprawdza horoskop;) bo chcę sobie sprawdzic;)

Gość Jupijej
Moja siostra też kiedyś miała ten problem,bo urodziła się 20 marca i ktoś jej kiedyś powiedział,że jest spod znaku Barana,na co bardzo się oburzyła :D 2o marca to jeszcze Ryby,choć ona ma cechy obu znaków :)

Gość wrrrrrrrrrrrr brum
takie pogranicza znakow to są zazwyczaj cechy dwóch znaków , nigdy jednego wogole te horoskopy to pic na wode fotomontaz niestety

Gość vcvvvvvvvvvvv
hmm szkoda bo trochę kręce z pewnym, chłopakiem i ciekawa jestem co z tego wyjdzie;)

Gość mam ten sam problem
urodziłam się 20 kwietnia i w jednych horoskopach jestem baranem a w innych bykiem, ale nieistotne, tak czy siak jest to zwierzę rogate:)

Gość moi drodzy
Słońce zawsze się ma w jednym znaku. Ale wszystko zalezy, w którym roku się urodziliście i o której godzinie. Można sobie to wyliczyć np. na stronie www.astro.com - nie jest po polsku, ale w różnych językach: angielskim, niemieckim, francuskim. I wszystko wtedy jest jasne :)

Gość świeeeeeeee
mój ex urodzil się tego samego dnia i twierdził, ze jest byk. a mi się wydaje, że raczej baran :D

"[zgłoś do usunięcia] moi drodzy Słońce zawsze się ma w jednym znaku. Ale wszystko zalezy, w którym roku się urodziliście i o której godzinie. Można sobie to wyliczyć np. na stroniewww.astro.com - nie jest po polsku, ale w różnych językach: angielskim, niemieckim, francuskim. I wszystko wtedy jest jasne " Bzdura:P.Ja się znam na tym lepiej:P.

Gość gość
byk i bliźnięta

Gość Remek1988Czwa
Ja urodziłem się 21 maja. Jestem z pod znaku Krzyża Chrystusowego. Nie przystoi katolikom wierzyć w te bujdy z horoskopów. Chcesz to przepowiem Ci przyszłość. UMRZESZ. A jak uwierzysz w Chrystusa to możesz żyć wiecznie. To horoskop katolicki dla każdego.

Gość Aaa
Dnia 15.08.2016 o 22:03, Gość Remek1988Czwa napisał:

Ja urodziłem się 21 maja. Jestem z pod znaku Krzyża Chrystusowego. Nie przystoi katolikom wierzyć w te bujdy z horoskopów. Chcesz to przepowiem Ci przyszłość. UMRZESZ. A jak uwierzysz w Chrystusa to możesz żyć wiecznie. To horoskop katolicki dla każdego.

Potwierdzam i popieram