Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ademisiaaa

panowie jakich kobiet sie boicie? jakie was oniesmielaja?

Polecane posty

"komik, 3 zabijakow ode mnie juz bys sie bał..." kwiatek - tak sie bedziemy licytować? somalijskich piraytów tez bym sie bał i wąglika w kopercie pewnie też i jeszcze bojówek tutsi...

komik - to po co piszesz ze sie nie boisz mezczyzn o ile nie jest ich kilkunastu? znaczy ze 10 bys dal rade.. zresztą... spadam do domu, narazie słodka-🌼 za extra tekst

tak sobie napisalem przykladowo - chodzilo mi o jakichs bandziorów po prostu w przewadze liczebnej zbyt doslownie wszystko przyjmujesz

Miedzy Oczy no...trudno mi zrozumieć,bo napisałeś ze przydałby sie temat jakie wkoorwiaja i irytują wybacz znowu zle zrozumiałam🌼

Miedzy Oczy no...trudno mi zrozumieć,bo napisałeś ze przydałby sie temat jakie wkoorwiaja i irytują wybacz znowu zle zrozumiałam przyzwyczailem sie przydalby sie = moglbym tam napisac, ale nie, nie interesuje mnie czy inni facdeci mysla tak samo, to was powinno to interesowac, nie mnie :-)

Gość superrrrrr
Pewnie autorce chodziło o standardową odpowiedź, że mężczyźni boją się kobiet atrakcyjnych, inteligentnych i pewnych siebie. A prawda jest taka, że takie kobiety im się podobają, ale za to nie podobają im się kobiety, dla których pewność siebie oznacza pokazywanie wszystkim naokoło, że jest się najmądrzejszą i w ogóle naj, tak, że wszyscy, a już w szczególności, facet, który się chce do niej zbliżyć ma całować ją po stopach. Tak samo jest w przypadku mężczyzn. Omijam szerokim łukiem nadętych dupków, którzy myślą, że są pępkiem świata. W szczególności takich, którzy nie znając mnie kompletnie traktują z góry, jako tą gorszą, bo jestem kobietą (niestety zdarzają się tacy).

Tak samo jest w przypadku mężczyzn. Omijam szerokim łukiem nadętych dupków, którzy myślą, że są pępkiem świata. W szczególności takich, którzy nie znając mnie kompletnie traktują z góry, jako tą gorszą, bo jestem kobietą (niestety zdarzają się tacy). i temat zostal przeniesiony na to co kobiety mysla o facetach, jakby bylo malo takich tamatow na kafeterii ;-)

w koncu pytanie bylo jasne - co faceci mysla, wiec to najlepsze miejsce by powiedziec co kobiety mysla o facetach, ktorzy mysla ze ....;-)

tak trudno zrozumieć ze to co faceci czują czego unikają dotyczy też kobiet?To też ludzie z tym ze kobiety nie mogą wypominać głupoty czy błędów facetom ,bo to grozi jakimś urazem.Fizycznym lub psychicznym:)

To też ludzie z tym ze kobiety nie mogą wypominać głupoty czy błędów facetom moga moga, tylko rzadko potrafia ;-)

Ech ja unikam takich jak Ty Ty unikasz takich jak ja równowaga w przyrodzie zachowana:)

Gość superrrrrr
między oczy - zauważ, że nie pisałam tylko o tym czego nie lubią kobiety. Napisałam, czego nie lubią mężczyźni, bo pytałam się kilku moich przyjaciół jak to jest. I nie ma w tym różnicy pomiędzy kobietami i mężczyznami, każdy lubi przebywać z osobą mądrą, ale nie taką, która nas poniża, z osobą piękną (miłe doznania estetyczne), ale nie taką, która pokazuje nam, że w porównaniu do niej jesteśmy beznadziejni i nic nie warci. Zresztą ten temat jest bardzo tendencyjny - jakich kobiet boją się mężczyźni, jakie ich onieśmielają? Przecież autorce jasno chodzi o odpowiedź: pięknych, mądrych, bleble...

ja tez od Samki ciagle slysze, ze unika takich facetów jak ja :D i z tego unikania wyszlo jej tyle, ze spotyka ciagle jakichs palantow :D:D ale niczego to jej nie uczy - idealnie nieedukowalna :D

Gość *kobieca kobietka___________
no to w końcu Panowie, jakich kobiet się boicie , bo liczylam nma konstruktywne wypowiedzi a tu jakies maslo maslane:P

ja wam powiem jakich sie boją..nadspodziewanie płodnych! a tak serio to chyba na ogól największe opory mają faceci w wystartowaniu do super zajebiście ładnej dupci któa ma wieeelkie powodzenia

ja tez od Samki ciagle slysze, ze unika takich facetów jak ja i z tego unikania wyszlo jej tyle, ze spotyka ciagle jakichs palantow ale niczego to jej nie uczy - idealnie nieedukowalna :O mam sie umawiać z takimi?po co? skoro ja WIEM ze tacy faceci jak Wy nie lubicie takich jak ja. Wam zaoszczędzam cennego czasu,a sobie nerwów:) ps na forum tacy jak Wy zaczepiają mnie tylko po to ,by mi pokazać jaka jestem niefajna...a tyle kobiet poprawnie piszących wolnych pięknych.Dziwne Nie cierpię takich pewnych siebie facetów ups i znowu nie na temat:)

Męzczyźni.... hmmm może boją się kobiet inteligentnych... :P ale skad ja mam to wiedziec.... to Panowie winni się wypowiedzieć...

Gość Izóchnaaa....
:D a liczycie na szczere wypowiedzi ??? błehehehehe niejeden napisze, że nie boi się żadnej...albo jak już to jakieś traumatycznej :) wiadomo. Ja tam nie oczekuję tutaj szczerych wypowiedzi...

Gość Izóchnaaa....
A ja tam jestem kobieta pracująca i żadnej pracy się nie boję :D

Gość *kobieca kobietka_________
szkoda ze temat jakos sie zakonczyl... a ja liczylam na wypowiedzi panow .... szkoda:(

Gość superrrrrr
To jakich kobiet boją się panowie zależy od ich kompleksów, strachów. Ktoś napisał, że nie chciał by mieć kobiety bardzo atrakcyjnej, która by się podobała wielu mężczyznom. Niestety to brak wiary w siebie, niska samoocena - ja nie będę w stanie zatrzymać taką kobietę przy sobie.