Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weja56

Czy jako kobieta 27 letnia powinnam juz tylko szukac facetow po 30?

Polecane posty

Gość weja56

Bo z tego co widze to ci kolo 30 i tak wiaza sie z dziewczynami lat 20 albo zostawiaja kobiety kolo 30 dla mlodszych. Powinnam sie raczej zainteresowac takimi kolo 40?

Gość bez odbioru
ja tam wolę młodszych :P

Gość gibana
optyistka...jak znajdziesz faceta koło 60-siątki to będzie dobrze.. taki koło 40-ki to szuka w podstawówce

Gość nie smuć się kobieto
powinnas miec młodszego po co ci staruch :P

Gość fgfdfdfdf
szukja mlodszego, dobrze ci radza. ci mlodsi nie sa jeszcze tak zespuci jak ci przed 30 lub po, samotni, tacy najgorsi i najbardziej popaprani. jakby byli nomralni juz dawno by kogos mieli. szukaj mlodszego!!!!!!!!!!

Gość weja56
Bylam z facetem lat 28...ktory mial przede mna pelno panien, ze mna byl tylko na stale.Teraz ma kolejna dziewczyne-lat20.Cos z nim nie tak i z facetami kolo 30.Albo jacys dziwacy albo nie potrafia sie ustatkowac. Mlodszy chyba nie chce starszej dziewczyny..

Gość fgfdfdfdf
jak taka dziewczyna ladnie wyglada i zadbana, bardziej niz taka mlodsza to czemu nie? ja pisze przez neta z mlodszym o 5 lat i jest bardzo za mną, nigdy zaden starszy tak bardzo nie panikowal jak mu pisalam ze nie bede z nim pisac czy cos. tacy mlodsi sa bardziej wrazliwi, choc to nie regula oczywiscie, ale na pewno sa bardziej normalni niz ci co mieli juz kilka panienek i maja sie za bog wie co. ja mam 24 lata i w zyciu bym nie szukala sobie faceta przed 30, ty autorko watku tez tego nie rob, bo mala szansa ze trafisz na wartosciowego samotnego przed lub po 30. nawet po tym forum widac jak tu czasem pisza dziewczyny ze wlasnie tacy faceci sa najgorsi

Gość nieprawda__
mialem 20 lat a moja polowka 26 lat ale szybko sie skonczylo ona chciala stabilizacji a ja balowac :o

Gość fgfdfdfdf
faceta kolo 40??? dziewczyno puknij sie w glowe, po co ci taki staruch, jeszcze pewnie dzieciaty, rozwodnik i nie waidomo co jeszcze.

Gość fgfdfdfdf
ten mlodszy z ktorym pisze nie jest taki ze lubi balowac, wiec ok ;)

Gość weja56
poznalam kilku mezczyzn kolo 30...niby chcieli stabilizacji ale kazdy mial na koncie po 20 panienek....nie lubie takiego czegos

jako kobieta 27 letnia powinnaś szukac młodszych, bo chłopy chlają wódę, palą papierochy, żyją w stresie i prędzej strzelają w kalendarz....;)

Gość fgfdfdfdf
a ja nie wiem w ogole po co ty sie z takimi kurwirzami zadajesz.... za przeproszeniem. ja jak widze ze gosciu jakis lajdak to zaraz uciekam, brzydze sie takimi co sa po paru zwizkach, nigdy nie moglabym byc z kims takim. dla mnie ideal faceta to przede wszystkim monogamista, a nie ktos kto ma za soba wiele zwiazkow

Gość weja56
nie no ja nie mowie,ze facet w wieku 30 lat ma byc prawiczkiem itp,moze byc po 2-3 zwiazkach ale nie po 20 przelotnych znajomosciach...a potem ze mna,szok razem 1,5 roku..co z tego,teraz ma kolejna, laske lat 20. No wiem,ze bylam glupia i teraz sie zastanawiam czy nie szukac kogos starszego,np rozwodnika. Mlodszy to chyba bedzie wolal mlodsze ode mnie

Gość nieprawda__
watpie zebys znalazla mlodszego co bedzie zwiazek na serio... ale taki 25+ juz predzej

Gość tres jeune
Raczej szukaj wsrod facetow grubo po 30tce, bo wsrod 30latkow modne jest miec 19/20 letnie dziewczyny. Potem faceci nabija sie w biurze, ze laski sa takie latwowierne, lykaja ich teksciki i sie pieknie rozkladaja...

Gość fgfdfdfdf
no wiesz ja tam mysle, ze historia lubi sie powtarzac i jak taki kolo 30 ma za soba 2- 3 zwiazki, wszystkie sie konczyly, to wg mnie gosciu jest po prostu niedojrzaly i ze mna byloby tak samo, czyli skonczylo sie predzej czy pozniej ;) prosze cie nie badz taka zdesperowana, zycie nie konczy sie na facecie. a szukajac tak desperacko wpadniesz w kolejne bagno. zostaw to losowi, niech sie dzieje co cche, na sile nie szukaj. zajmij sie soba, swoim rozowjem, milosc sama przyjdzie. glupia bedziesz jak znowu zaczniesz depseracko szukac i wpakujesz sie w jakis zwiazek z rozwodnikiem!!!! dziewczyno odpusc sobie. pozyj troche bez faceta a nie szukasz na sile. nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, zaloz topik pt. ile dziewczyn ma mlodszego męża, zaraz sie posypia posty. duzo ejst takich kobiet co maja mlodszych mezow, jesli facet jest dojrzaly jak na swoj wiek to naprawde mozna z nim stworzyc zwiazek.

Gość nieprawda__
na dowod tego moja mama jest starsza od ojca o 9 lat :classic_cool:

Gość fgfdfdfdf
serio? ;)

Gość lostka
Najlepsi sa faceci w wieku 35 lat. Mlodsi sa niedojrzali, a starszych dopada kryzys wieku sredniego i tez zaczynaja latac za 20stkami jak wsciekli, takze celuj w 35latka:D

Gość zaba345
fgfdfdfdf skad ty czerpiesz wiedze.???? z wlasnego doswiadczenia czy z plotek w kosciele,rownie dobrze mozna napisac odwrotnie malolaty to dziwki ktore mozna miec za pare zloty i dobry bajer lub kobieta z dzieckiem to parch po co facet ma brac se na kark cudzego bachora....itp pamietaj fgfdfdfdf ty tez mozesz byc/zostac sama z dzieciakiem i byc rozwodka lostka madrze prawisz....

znając twoje pomysły i to co myślisz o seksie przedmałżeńskim, najlepiej by zrobiła, jakby z krzykiem uciekła, przed takimi Ty :P