Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam Sali

Sztygarka, Romans - Chorzów

Polecane posty

Gość Szukam Sali

Czy ktos moze byl w tych restauracja i moze mi napisac jak one wygladaja na zywo, jakie jedzenie itp. Nistety nie mam narazie mozliwosci pojechania tam i zobaczenia, na internecie bardzo mi sie podobaja no ale wiadomo. Z gory dzieki za jakiekolwiek info

Gość elvie1986
sztygarka-polecam.. pięknie tam jest.. klasa totalna.. ceny dość spore.. ale warte tego... za niedługo bede tam mieć przyjęcie weselne... więc narazie moge tylko tyle napisać.. reszte po ..

Gość PetitSoleil27
Witaj, Nie polecam Ci Restauracji Romans - drogo i beznadziejna obsluga, od kierownictwa poprzez cala reszte, jedzenie jest z cateringu (cieple, nigdy gorace), klimatyzacja tylko nad stolami, nad parkietem nie ma, kierownictwo patrzy tylko na kase zeby jak najwiecej zarobic, za wszystko doplacasz, menu jest ubogie mimo wysokich cen, jedyny plus super lokalizacja i ladny wyglad budynku z zewnatrz jak i wewnatrz. Bardziej polecam Wille Brant w Swietochlowicach - takie same pieniadze, ale jest juz kulturka, traktuja Cie na poziomie.

Gość szyfon_789
sztygarka = dużo kasy za nic, a właściciele oszczedzaja. byłem, nie polecam. Wystroj tez taki sobie, na zasadzie zussammen do kupy, a moze jakos wygladac bedzie... poszukajcie lepiej co innego