Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

philozoph

Herbatka z rumem raz jeszcze

Polecane posty

Gość gimikiss
Ballantine's to wole berdziej :D

Blondynie może się mylę ale z Twoich włości pochodzi "Golden Wasser" - bardzo szanowany trunek.

ależ tak zacny przedni Złota woda, z połyskującymi blatkami złota. W skład wchodzi 16 składników, jak rozmaryn, lawenda, anyż, jałowiec,i wiele innych. Dla zainteresowanych mogę umieścić dokładni skład , ziół, korzenii, i sposób wykonania. Pływające płatki złota, w domowych warunkach , niewykonalne.

No to mnie zdumiałeś że rzucasz się na jakąś nędzną śliwowicę:). A swoją drogą Złota Woda smakuje tylko na Kaszebach, więc lepiej żeby inni nie profanowali;)

Łącka śliwowica, to cała opowieść. W latach międzywojennych, ksiądz jako pokutę,nakazywał okolicznym rolnikom, sadzić śliwki jako pokutę. A, że kompotu śliwkowego nie da się pić w nadmiarze, zaczęto robić, ze śliwek destylat, czyli mówiąc po polsku, albo rusku bimber. Powstawały w komórkach za stodołą, komórki, gdzie metodami prymitywnymi destylowano zacier śliwkowy, i otrzymywano charakterstyczny , jedyny w swoim rodzaju trunek. Wójt ocenił wysokość produkcji na tysiąc butelek, i wystąpił, o przyznanie łackiej śliwowicy, statusu dobra konsumpcyjnego, jako coś charakterystycznego dla tej okolicy. Było o tym głośno na RTL 7 polskiej edycji. Nagrałem nawet to na taśmę wideo, tak mi się spodobało.

He he u mnie w kawiarni podają RumJanek:) czekolada na gorąco z rumem. Nieźle dajesz czadu;)

Zawsze można jeszcze na trzy zdrowaśki do piekarnika szejset_kilo_volt - o co chciałaś zapytać 36 letniego faceta??

o to czy lubi dojrzałe kobiety. i myślałam, że napisze, że tak, a ja mu chciałam napisać: szkoda, bo ja taka nie jestem :O ale bez sensu nie? podobał mi się niedawno mężczyzna w wieku lat ok 33 i stwierdziłam że nie mam u niego szans, bo po mimo lat dwudziestu paru, nie wydaje mi się bym miała szanse u takiego pana :) wyglądam bardzo młodo, jak 16stka ponoć. to pewnie dobrze, ale czuję letkawy dyskomfort z powodu buźki dziewczynki i takiej też postury. a się rozgadałam :O

He he ja mam 36 a oceniają mnie na jakie 23 -25 :) Jak miałem 25 to wyceniali mnie na jakieś 16 :) Jeśli chodzi o mnie to wiązałem się z kobietami od 6 - 10 lat młodszymi:) A teraz żona jest 6 lat młodsza ode mnie:) Ja bym się nie przejmował buzią:)

ozdrawiajcie mnie, jak jutro pojdziecie za mnei na rozmowe to bede uzdrowiona w mig:P

do buźki jeszcze dochodzi umysł :O który za dojrzały nie jest ;) ...a w sumie przypomniało mi się, że podrywał mnie pewien 38 latek :O ...jakiś flircik, a i owszem, dałabym radę. ale stworzyć związek? a gdzie tam! czułabym się jak córeczka :O ...jestem jeszcze bardziej dziewczynką niż kobietą. ale zwała! ;)

do pracy - złożylam dla przypalu i do mnie zadzwonili, napisalam ze umiem ustawe ale jej nie umiem i teraz mam cykora:( tznw iem o co w niej biega ale zeby jakos dokladnie sie w nia zaglebiac to nie. a wogole to nie bylam jeszcze na takiej rozmowie do administracji publicznej i nie wiem jak to wyglada.

5,2 a 40% , to może być to co mi Valdi w na oktuber fest zaserwował, seta podmoskiewskiej + litrowy kufel piwa, zwie się to schnaps, po spożyciu bliskim byłem obalenia twierdzenia Einsteina w drodze do hotelu, ale zakończyło się n a śpiewaniu sprośnych piosenek kapeli małego Władzia z Chicago

co ja chrzanie nie dla przypalu, szukam pracy przeciez.

He he deko to mogę iść, tylko jak ja ostatnio byłem na rozmowie to Prezes 9 osób na pomoc zawołał. 600 - Niczym się nie przejmój, przyjdzie Twój czas, znajdzie się i kandydat, będzie związek.:) Ja uciekam. Dobranocki.