Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Letty1989

Chcę zostać mamą...

Polecane posty

Gość Letty1989

Witam! Mam 19 lat i oboje z narzeczonym zaczynamy starać się o bobaska prosze napiszcie co wiecie, aby mieć większe szanse na zajście w ciąże. Z góry dziękuję

do matka nadzieja... tak w ogóle to co Cię interesuje ile ta dziewczyna skończyła klas? skoro zdecydowała się na dziecko to jej sprawa, skoro nie potrafisz udzielić jej odpowiedzi na konkretne zadane pytanie to się nie udzielaj... Letty1989 witaj, aby zajść w ciąże musisz kochać się w dni płodne tylko wtedy jest szansa na dziecko, zacznij łykać kwas foliowy (jeśli jeszcze nie bierzesz) jeśli stosowałaś antykoncepcje hormonalną to musisz odczekać jakiś czas, najlepiej 3 miesiące i dopiero zacząć starania a jeśłi nie brałaś bądż jesteś po tym okresie to najlepiej abyś wrzuciła na luz i za bardzo nie naciskała w tym temacie, po prostu dużo miłośći (najlepiej abyś nie piła alkoholu i nie paliła)bo to bardzo szkodzi, również partner powinnien unikać używek gdyż wtedy jego nasienie jest wydajniesze:) i podchodz do tematu tak jak pisałam umiarem będzie to będzie, a jak będziesz o tym bardzo myśleć, przeżywać to nie wróży nic dobrego stres zrobi swoje... życzę powodzenia i daj znać o rezultatach:-) ja jestem juz w 18 tygodniu papa:-)