Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony max

dziwne znajomości

Polecane posty

Gość zawiedziony max

Ostatnio bardzo się zawiodłem na wszelkich portalach randkowych. Zaczęło się wszystko pół roku temu, Wysyłałem mnóstwo wiadomości, jednak bardzo rzadko dziewczyny odpowiadały na nie. Z jedną zacząłem rozmawiać na gg okazało się, że jest w ciąży i pokłóciła się z chłopakiem. Nawet dobrze się nam rozmawiała, ale spotkać się nie chciała, mówiła, że musi mnie lepiej poznać itd. Po 2 miesiącach doszedłem do wniosku że to nie ma sensu. Ona oczywiście wróciła do chłopaka, a ja zmarnowałem kilkadziesiąt godzin przed kompem. Dość niedawno zacząłem rozmawiać z kolejną, doszło w końcu do spotkania w Realu i jakież było moje zdziwienie jak ona przyszła z koleżanką. Jak by tego było mało to całkowicie mnie ignorowała, całą uwagę skupiała na koleżance. Dochodzę do wniosku, że te portale to porażka. A czy wy macie podobne doświadczenia z taką formą poznawania ludzi?

Gość zawiedziony max
a jakie to ma znaczenie

no ja też miałam pare niefajnych przygód z internetowymi znajomościami, większość z nich kończyła się tak jak u ciebie czyli tym stwierdzeniem że tylko zmarnowałam mnóstwo czasu.. no ale miesiąc temu poznałam całkiem fajnego faceta z którym się teraz spotykam :) więc chyba jednak warto się nie poddawać bo czasem można spotkać kogoś naprawde wyjątkowego.. :)

Duże... Więc powiedz jaki masz przedział wiekowy 15-20 20-25 25-30 35-40 jak powyżej to nie ma co szukać na portalach randkowych. Tam siedzą sami desperaci uwierz mi :)

Gość do zawiedzionego
hej, nie martw sie ja mialam rozne dziwne przypadki choc jestem dziewczyna...

Gość poznałam tak męża
warto trochę poszukać... i cierpliwości

Gość zawiedziony max
27 i raczej nie jestem desperatem

Gość zawiedziony max
no ale jak można przyjść z koleżanką na randkę

Gość taksobiemysle
nie trac nadziei :)

Gość do zawiedzionego
moze sie bała, bo wiesz w sieci moga byc takze pedofile ale z drugiej strony to nie fair z jej strony bo mogla przynajmniej Ci powiedziec ze przyjdzie z kumpela...

Gość a ja mam dobre doswiadczenia
kiedys dluuugo gadałam z chlopakiem na takim czacie, w koncu sie spotkalismy, bylismy ze soba rok i mimo ze to sie skonczylo to nie zaluje tej znajomosci. życzę powodzenia :)

Zawiedziony głowa do góry. Te portale to pic na wodę. Musisz poszukać kobietę z krwi i kości. Poznać ją. Może któraś z twoich koleżanek/kolegów ma jakąś koleżankę :) Pozdrawiam Cię :)

Gość do zawiedzionego
skad stes tak wogole jesli mozna wiedziec?

Gość zawiedziony max
ze Szczecina

Albo, zwłaszcza te młodsze, umawiają się, przychodzą z koleżanką i facet płaci za oby dwie, a one mają darmową wyżerkę :P Tak to jest czasem z nastolatkami :P Ale skoro autor ma 27 lat, na pewno się z dziećmi nie umawia :classic_cool:

Gość daed memories
moze sie bala ze od razu zaciagniez ja do lÓzka;) dlatego ta kolezanka

EEEEE ja rok gniłam przed kompem 24 na dobe w sumie hihi i poznałam wielu wspaniałych facetów:) ale najdłuższy związek z gościem z netu u mnie trwał 6 miechów:-/ trza cierpliwości