Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 2487612985

W szkole podoba mi sie jeden koleś

Polecane posty

Gość smutna 2487612985

Jest piękny boski.! Powiem ze nie tylko mi sie podoba ale zabujałam sie w nim :D Mozna powiedziec ze on mnie nie zna wogóle to zakochanie od pierwszego wejżenia:( Patrzę sie na niego.. Ale jak on idzie z na przeciwka to oczy mnie tak bolą zeby na niego nie patrzeć ze wstydu.! Ostatnio szłam z poja psiapsiółką.. On szedł z na prtzeciwka.. Później powiedziała mi ze zrobił tak: Spojżał sie na ciebie.. później prosto znowu na ciebie i z nowu prosto.. hihi^^ jak to usłyszałam to sie strasznie ucieszyłam..:) Ale moze to było tylko przypatkowo:( Nie wiadomo:( Wie ze jest ładny.. Dziewczyny sie w nim bujają.. Jego wzrok mnie tak onieśmiela ze jak nasze oczy sie potkają to musze sie gdzie indziej spojzeć bo mnie tak ściska w żółądku ze głoa boli.! Niewiem jak to zrobic..:( Jeszcze nigdy sie nie całowałam :( On miał tyle dziewczyn .. Całował sie z nimi .. Wiem ze jest w tym doświadczony xD Chciałabym sie chociaż z nim poznać .. Pokumplowa sie:) Tylko jak ja mam to zrobic jak ja nie moge na niego spojżeć:( Macie jakić sposób? Help:(

najpierw do słowinka, bo mozesz go przerazic swoją ortografią:O a jesli taki ogier z niego to nie radze sie zadawac, takie 'znajomosci' duzo nie dają, no chyba ze złamane serce dla dziewczyny ale w sumie nie potrzebnie ci to pisze, bo aby nie popełniac błedów, trzeba je najpierw przezyc i przeboleć:)

Gość smutna 2487612985
ja tak za szybko .. wogóle nie jestem dobra z polaka... i przy okazji nie chodzem do podstawówki :)