Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjwghioubgv

Mój chłopak chce sie ze mna kochac w gumce podczas gdy biore tabsy...

Polecane posty

Gość fjwghioubgv

Niech ktoś doświadczony teraz napisze mojemy facetowi czy mozna wpaść podczas brania pigułek anty w dodatku kochajac sie bez gumki ! On tu siedzi i niech sobie przyczyta bo chce sie ze mna kochac w gumce !! a przeciez to jest bez semsu kiedy ja biore tabsy !! help!!!

Gość hulaula
chłopaku forumowiczki ! rżnij swoją panne do woli bez prezerwatywy ! co więcej ; mozesz nawet zostawic w niej swoje nasienie !!w ciaże nie zajdzie na 98% ;]

Gość calvados2426
hehe to masz jakiegoś panikarza.....mojego nikt i NIC by nie zmusiło żeby założył gumkę podczas gdy ja brałam tabletki - moja kolezanka tak panikuje - bierze tabsy i używają prezerwatywy, więc mój kochany stwierdził, że NIE DOROSŁA DO SEKSU - też tak uważam. powiedz swojemu chłopakowi, że ALBO KOCHACIE SIĘ BEZ GUMKI, ALBO PRZESTAJESZ BRAC TABSY - DZIEWCZYNO, SKORO I TAK I TAK SIE KOCHACIE W PREZERWATYWIE TO PO CHOLERĘ SIĘ TRUJESZ HORMONAMI. i zadna odpowiedzialnosc za sex nie ma tu nic do rzeczy, ALBO - zaprowadz swojego chlopaka do ginekologa to mu wytlumaczy, że przy braniu tabsów PREZERWATYWA JEST NIEPOTRZEBNA -no chyba, ze boicie się jakiegoś choróbska przenoszonego drogą płciową pozdrawiam

Gość calvados2426
a dokładnie to na 99,99 nie zajdzie w ciąże, nawet jesśli bedziesz w niej kończył za każdym razem. Mało tego tabletki działają od 1 dnia rozpoczecia przyjmowania , w 7-dniowe przerwie rownież możecie szaleć do woli.

Gość ijg
Biorę tabletki anty od prawie 3 lat, nie używam równocześnie prezerwatywy i jakoś w ciąży nie jestem.

Gość fjwghioubgv
thx !!!!!!!! juz mu troche lepiej..ja pierdziele....co ja sie mam :P

Gość marlut
a może ma jakąś chorobę weneryczną i nie chce cię zarazić.niech zrobi badania.facet,który kocha się w gumce na własną prośbę ,mimo,że partnerka bierze hormony -to brzmi jak dowcip.

Gość fjwghioubgv
Nie no chory nie jest napewno :) poprostu panika z niego :) ale juz mu troszke lepiej jak mu poczytałam to co ludzie na forum pisza :)

No to ja się dołączę ;D Mój facet w drugą stronę, już od 5 tabletki bez niczego i się nie stresowaliśmy :P a biore pół roku i właśnie mam okres, więc szalejcie ile dusza (ciało:P) zapragnie :P

Gość taka jednnaaaa
Masz bardzo madrego chlopaka . naprawde powinnas sie cieszyc ze jest taki zapobiegliwy i odpowiedzialny.