Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy cennik

czy cennik poczty polskiej jest aktualny

Polecane posty

Gość czy cennik

na stronie www.pocztapolska.pl bo wychodziło mi ze za paczkę pobraniowa do 1 kg płaci się niecałe 10 zl, a jak wysyłałam to mi pani powiedziała za paczka pobraniowa ekonomiczna do 1/2 kg kosztuje 12, 50!

Gość o to chodziło
no na złej stronie chyba widzialas . TAk pani ma racje pobraniowa ekonomiczna kosztuje 12.50 . Pani miala racje

Gość czy cennik
wiec moze da mi ktoś link do dobrej strony? a ile kosztuje przesłanie paczki jesli chodzi o płatnosć z góry?

Gość czy cennik
pomocy!!!

paczka za pobraniem pocztowym - do 0,5 kg (priorytet) - 11,5 paczka zwykła (priorytet) do 1 kg - 10 zł codziennie kilka wysyłam i nic się na dniach nie zmieniło

Gość blowjob
paczka za pobraniem pocztowym - do 0,5 kg (priorytet) - 11,5 tak ciekawe . Ja wysyłam dzisiaj 0,5 priorytet i koszt wyniósl 12,50 zł

i zależy, czy chcesz kwotę pobrania na rachunek bankowy czy przekazem pocztowym ;)

a zgodnie z cennikiem pobraniówka do 1,5 kg (ekonomiczna) z wpłatą przekazem kosztuje 12,5 :p jak byk w cenniku

Gość czyy cennik
a ja wysyłałam paczkę za pobraniem ekonomiczna i placilam 12,50 wiec juz nic z tego nie rozumiem, a tu piszecie ze za proirytet tyle płacicie, a ile kosztuje wysyłka jeśli chodzi o płatnośc z góry?