Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabe

nie sadzicie ze potrzebne sa nam fajne wspomnienia?

Polecane posty

Gość gabe

przynajmniej ja tak. moje zycie to jedno wielkie nijakie gówno, bez kolorów, bez ozdobników, bez zadnych smutków i radosci. Brak mi czegos czego mogłabym wspominac, bedac starą babcia...brak mi jakiejs adrenaliny, przygody... tylko skad wziasc te wspomnienia? nie jestem widocznie zbyt kreatywna, bo nie mam zadnego pomysłu...a moje kolezanki? to straszne cnotki (niedosłownie), które najlepiej czuja sie przed telewizorem. kolegów nie mam, bo koledzy to swinie i chamy (przynajmniej moi rówiesnicy). nie wiem skad mam wziasc prawdziwych przyjaciól, tym bardziej ze jestem niesmiała przy pierwszych kontaktach (bez skojarzeń)

Gość nie sztuka poderwać na brykę
jak masz więcej jak 22 lata i jesteś szczupła i nie jesteś brzydka to ja chętnie Ci sprzedam kilka przykrych doświadczeń :].

Gość gabe
nie musisz mi sprzedawac niczego, bo i tak nie mam kasy:D nikt, wszyscy tacy zadowoleni z życia??:D

sprzedam Ci za jeden uśmiech odrobinę żalu pasuje ?

Mogę się dołączyć. Nawet nie mam żadnych wspomnień z wakacji, bo nigdy ngdzie nie jeżdżę. Ze szkoły pewnie podobnie nie będę miała, bo jestem nudna i nikt mnie nie lubi. A mojego życia towarzyskiego ni ma :O Dupa blada!

Gość gabe
ooo, ja z wakacji mam, a mianowicie musze co roku jeździć na jakies zadupie i opiekowac sie kuzynami i cała resztą osiedla, którzy np w czasei deszczu bawią się kto szybciej wskoczy w kałuze, kto przejdzie po ciemku w piwnicu, kto dalej rzuci butem:D zawsze chciałam miec pamietniek - ale jest mi nie potrzebny. Co bym w nim pisała? "Dzisiaj był bardzo nudny dzień, tak jak wczoraj, przedwczoraj i przedprzedwczoraj, nic sie nie działo. Do zobaczenia pamietniczku?:O" Juz bym wolała miec codziennie jakies wpadki a la bridget jones niz takie nudy:O

wyobraźnia twoim przyjacielem . ps To jak bierzesz tą odrobinę żalu za uśmiech ?

Gość gabe
wyobraźnia twoim przyjacielem . ps To jak bierzesz tą odrobinę żalu za uśmiech ? przykro mi, ale nie rozumiem twojego komentarza, obawiam sie, ze kierujac do mnie swoje posty musisz łatwiej formułowac mysli...wiesz, nie kazdy rodzi sie inteligentny;)

Kilka słów na temat wyobraźni: Chciałaś pisać pamiętnik to pisz , co z tego że nie przeżywasz traumatycznych przygód niczym podstarzała panna a'la B.Jones. Wymyślaj cudowne historie, może zostaniesz pisarką ? A wcześniejsza propozycja to również taki zwrot pozornie bez znaczenia . Nie pragnij zbyt wiele bo może się okazać to Twoją zgubą. Złe przeżycia jak sama nazwa wskazuje nie są dobre. :D