Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asicaaa

depresja dopadająca w sklepach P

Polecane posty

Gość asicaaa

heeej moze glupi temat ale stwierdzilam ze napisze i z ciekawosci zobacze czy ktos tez ma taki 'problem; czy Wy tez tak macie ze jak nie wiem lazicie po jakis centrach handlowych galeriach to w tych cholernych przymierzalniach, jasnych swiatlach widzicie siebie nie calkiem tak jakbyscie chcialy sie widziec?;p wiem zakrecilam..;p ja nieraz np jak sie wybiore z chlopakiem i przymierzam cos np i niby wiadomo ubiore sie w miare zeby fajnie wygladac i pomaluje tez jakos przyzwoicie, to mimo wszystko jak zobacze siebie w jakims lustrze to mnie szlag trafia wlosy jakies takie sianowate cera nie skomentuje i czuje sie wtedy beznadziejnie :(

Gość DOKLADNIE TAK
nie jestes sama! ja czuje sie doslownie jak pasztet jak robie shopping! :-0 beznadiejne wlosy, w dodatku mam przypadlosc,ze poci mi sie glow :-0 makijaz rozpacz, twarz zombie :-0 dzis tak mialam. przeszlam sie troche i zwatpilam! ale musze powiedziec, ze rowniez to mega biale oswietlenie w sklepach tak nas urzadza. nienawidze tego swiatla. rowniez w pociagu z tego rodzaju swiatlem wygladam jak siostra frankensteina :-0 a wczoraj wieczorem w pubie kolesie mnie zarywali i komplementowali.. :-0 w pubie, z fajnym swiatlem jestem beauty :-)

Gość kikoo
dzis bylam w centrum... jak sie zobaczylam........... :O czerwone policzki od goraca reszta twarzy blada jak sciana, buty przybrudzone od blota, nogawki mokre, kurtka ah.... czulam sie koszmarnie....:/ poszlam na kawe i przygladalam sie innym, niektore dziewczyny bytly pieknie ubrane, uczesane jak u fryzjerow.. (takie 30stki) slicznie...

Gość gimikiss
dokladnie to samo u mnie. oczy czerwone od klimy masakra reszta tez jakas niewyrazna

Gość tez mi sie wydaje ze to wina
oswietlenia bo w dziennym, naturalnym swietle nie wygladam tak źle jak np. w przymierzalni.:P:P:P

Gość asicaaa
dokladnie laski mam to samo !! zirytowana ide na lody i siedze taka zgrzana,zla, mysle o tym makijazu moiwm pozal sie Boze, o okropnych wlosach i widze kurcze ladnie ubrane, sliczne laski i mnie krew zalewa a jak spojrze na siebie to wszystko mi sie wydaje takie jak ktoras z Was pisala wyzej buty jakies takie brudne, spodnie jakos zle leza, kurtka nagle mi jakos nie pasuje

Gość dlatego mnie sie zdarza
ze jak juz wejde do takiej przebieralni i widze siebie taka wymeczona i beznadziejna, to poprawiam sobie makijaz. no i nienawidze tych swiatel! maja chory blask!!!!!

Gość asicaaa
wlasnie bo jak sie szykuje w domu to stwierdzam ze jest w miare ok i moge sie fajnie czuc na tych zakupach hehe a jak juz siebie zobacze to wszystkie sludzenia znikaja;p

Gość no te swiatła
są koszmarne! moja cera ma jakis taki dziwny, nienaturalny kolor.:O

Gość asicaaa
i do tego te moje postanowienia : ale na drugi raz to tez sie ladnie ubiore , pomaluje idealnie i w koncu bede sie dobrze czula !! hahahah zmiech na sali;p aa i ja jeszcze mam depreche jak patrze na moje dlonie ;/ dodam ze nie jesrem jakas niezadbana laska , jak pewnie reszta forumowiczek ale zdecydowanie w galeriach handlowych trace pewnosc siebie i czuje sie beznadziejna

Gość DOKLADNIE TAK
a mi, jak juz powiedzialam, w dodatku poci sie na maksa glowa. dzis wchodze z zimnej ulicy wprost do nagrzanego sklepu i od razu efekt zmiany temperatury: czuje mokro na czubku glowy, przy szyi i uszach. KOSZMAR!!! :-0 nie wiem, co mozna na to poradzic :'-(

Gość asicaaa
i jakby makijaz splywal nie? mozna szalu dostac

Gość No to teraz walnelas ostro
"dodam ze nie jestem jakas niezadbana jak pewnie reszta forumowiczek" co ty pieprzysz kobieto?? :-0 a skad mozesz wiedziec jaka jest reszta forumowiczek??? :-0 moze te forumowiczki sa o niebo lepsze od ciebie?? :-p

Gość miss delilah
ja mam dokładnie to samo, pocieszające że nie jestem sama:) nawet gdy jestem w dobrym humorze wystarczy że wejdę do przymierzalni i koniec...nie wiem co jest w tych lustrach, czy światłach że wyglądam wprost okropnie aha i zaznaczam że jak wychodzę z domu to wszystko jest ok, w moim domowym lustrze wyglądam dobrze, dopiero gdy pójdę do sklepu to się zmienia...:O

Gość asicaaa
ojjj zle zinterpretowalas tzn ja zle napisalam chodzilo mi o to ze nie jestem niezadbana kobieta jak pewnie reszta forumowiczek w sensie ze one tez pewnie dbaja o siebie a mimo tego zle sie czuja nie jestem niezadbana kobieta jak i reszta forumowiczek o o to mi chodzilo ;d z gory przepraszam

Gość DOKLADNIE TAK
tja..makijaz to porazka :-0 ma sie wrazenie ze wsiaknal w skore, choc w domu wydawalo mi sie ze go niezle zrobilam :-0

Gość asicaaa
przepraszam jeszcze raz naprawde nie o to mi chodzilo

Gość a jjaaaa
mam to samo ... dlatego staram się brać coś na oko :p Ale jak już przyjdzie moment ostateczności /czytaj przymierzalnia/ rezygnuje z zakupów :)

Gość asicaaa
a jeszcze jak sie widzi ladne ubrane dziewczyny to juz wgl

Gość DOKLADNIE TAK
dziewczyny,fajnie jest wiedziec ze nie tylko my tak mamy. ALE DLACZEGO TAK MAMY?? :-0 dzis lazac tak po sklepie i omijajac szerokim lukiem lustra, zahaczylam okiem o jedna dziewczyne. nie byla jakas pieknoscia, ale jednak ladna, bujne krecone wlosy, normalna twarz ze zdrowym kolorytem, spoko... CIEKAW CZEMU JEDNE TAK MAJA A INNE NIE?? :-0

Gość a jjaaaa
dokładnie ... i to nie jest tak jak ktoś pisał ... ja jestem taką ''zadbaną 30-tką'' no ale po wejściu do przymierzalni mam wrażenie że wyglądam jak potwora a inne kobiety to takie zadbane :D

Gość Lo_lu
A ja dzisiaj czapkę sobie kupowałam. W pierwszym odruchu chciałam przymierzyć na tej sali ogólnej. Na całe szczęście, w ostatniej chwili, do przymierzlni weszłam. Gdy zdjęłam starą czapę, to aż się przeraziłam! Włosy przyklapnięte (a myję codziennie) twarz szara i spocona (a przed wyjściem maluję się) całość masakryczna!:(:(:( I sama siebie spytałam - jak inne to robią, że zawsze tak pięknie wyglądają...???

Gość asicaaa
no wlasnie ja jak nie wiem przymierzam jakis stroj przykladowo i patrze na swoja skore to czuje sie jak potwor pelno jakis przebarwien.. jak jeszcze kiedys mialam problemy z cera to juz wogole sie zalamywalam a stoje nieraz kolo dziewczyny , bujne, lsniace wlosy, cera ma rownomierny koloryt i sie zastanawiam jak ona to robi?!

Gość No to teraz walnelas ostro
ok, teraz dopiero sie rozumie co chcialas powiedziec ;-)

Gość asicaaa
hehe fajnie ze wszystko sie wyjasnilo:) hihi

Gość DOKLADNIE TAK
dobry topik tak czy inaczej. wejdzmy tu czasem, aby powiadomic, jakie byly nasze kolejne wyjscia na zakupy. moze cos sie zmieni? ;-) a moze znajdziemy jakies sposoby, by nie wygladac koszmarnie w centrach handlowych? fajnie by bylo ;-)

Gość asicaaa
oo oo jestem za :D ja ostatnio jak bylam z chlopakiem to wlasnie wpadlam na pomysl zeby zalozyc tentemat bo jak siebie zobaczylam to sie zalamalam bo szlam z przekonaniem ze wygladam tak nawet nawet heheh ale moze w koncu znajdziemy jakies sposoby;d

To jeszcze nic... :( Ja czesto chodze do sklepow i przymierzam ubrania, ktore mam zamiar kupic i jak wchodze do przymierzalni, to normalnie zamiaram. Nie dosc, ze wygladam strasznie, makijaz moj wyglada ohydnie, widac kazda kropke na mojej twarzy w skepowych lustrach, to jeszcze te lustra tak pogrubiaja, ze normalnie nie mam ochoty sobie juz potem nic kupic. Nie wiem czemu te lustra tak pogrubiaja i o co w tym wszystkim chodzi. :(

Gość asicaaa
ale zobaczcie nie rozumiem przeznaczenia tych luster bo tak na logike bioroac powinno byc na odwrot powinnysmy wygladac extra zebysmy mialy ochote kupic a nie one nam tylko psuja humor

Gość miss delilah
dokładnie! lustra powinny zachęcać do zakupów, a nie odwrotnie...powinny sprawiać żebyśmy wyglądały lepiej niż w rzeczywistości nawet, żebyśmy chciały przymierzać cuchy i je kupować bo tak super w nich wyglądamy...wtedy wszyscy byliby zadowoleni...dziwne...