Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netiaa

Co znaczy jak faceta nie interesuje seks?

Polecane posty

Gość netiaa

Tzn interesuje, ale nie chce mu się czegoś na ten temat dowiedzieć. Nie chce mu sie czytać na necie o różnościach związanych z seksem, o zabezpieczeniu. Nie chce mu sie czytać o kobietach, o ich potrzebach. Nie wiem jak mam z nim rozmawiać.

Gość to znaczy ze
nie potrafi czytac

Gość chudzielec_wysoki
moim zdaniem to moze oznaczac, ze mu sie nie podobasz. spotyka sie z toba, ale marzy o innej, ktora chcialby przerznac na wszystkie mozliwe sposoby.

Gość netiaa
na szczęście to nie to.

jeżeli masz jakieś szczególne potrzeby powiedz mu o tym i sprawa załatwiona.

co to w ogóle za zarzut ? Jakby czytanie o seksie było jakąś ogólnie przyjętą normą społeczną :) A ty nie wiesz, że od teorii lepsza jest praktyka ? :)

Gość netiaa
ale zeby nie wiedzieć gdzie jest łechtaczka? żeby nie wiedzieć jak sie zaklada prezewaywe? żeby nie wiedzieć że kobiety mają różną budowę miejsc intymnych i ze niektóre mają wystające wargi???

Gość netiaa
nie udaje ale inteligentny jest

Gość hitman
Kobieto chyba dla faceta nie jest najwazniejsze siedziec i czytac jak sa zbudowane zenskie narzady płciowe i czym sie miedzy soba roznia. Jak bedzie chciał zostac docentem anatomii to wtedy zacznie czytac takie pierdoły :)

Gość chudzielec_wysoki
dokladnie. prezerwatywe zalozyc umiem, ale zwykle robila to moja partnerka, to dla niej bylo podniecajace i dla mnie tez. anatomii tez nie musze znac, zeby zrobic lasce minete taka, ze bedzie skakac po scianie. naprawde, jak we wszystkim - PRAKTYKA jest wazniejsza niz teoria przeczytana z ksiazki.