Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaaaaaaa

żenada!!!!!!!!

Polecane posty

Gość trilari
ja tez jestem przeciwniczka tipsow.dlugie krotsze jednolite czy z badziewiami i tak wszystkie wygladaja sztucznie. ale osobiscie lubie miec dluzsze swoje paznokcie.nie mowie o szponach.ale mam male dlonie i krotkie palce jak u malego dziecka niemalze,i troszke dluzsze paznockie wysmuklaja moje dlonie.

Gość bfbfbfbfbfb
Jasne, lepiej jest mieć swoje własne :) Z płytką obgryzioną równo z opuszkiem hehehe Zastanówcie się o czym Wy w ogóle piszecie. Latem do spódnicy nosicie też rajstopy i zakryte buty? Bo tak każe etykieta? W czółko się puknijcie strażniczki dobrego smaku...

Gość ale wy jesteście ograniczeni
czemu panuje przekonanie, że naturalne paznokcie ZAWSZE są obgryzione??? Ja nigdy tego nie robiłam O_o Mam równe, zdrowe, bez przebarwień, nie widzę potrzeby by ulepszać naturę akrylami itp.

Gość tipsy tipsy
A co w takim razie poradzicie takiej osobie jak ja? Mam beznadziejne paznokcie. Przede wszystkim są miękkie jak u dziecka i nie są gładkie. Wystarczy, że odrosną ok mm za opuszek a już mogę nimi wyginać jak papierem. Próbowałam już chyba wszystkiego i nic nie daje wyraźnych i trwałych efektów. I tak sobie zaczęłam planować, że może na ślub by zrobić takie króciutkie tipsy, chociaż nigdy mi się jakoś specjalnie nie podobały.

Gość evvvunia
kup sobie w odzywke do paznokci z kolagenem. dostaniesz ja w aptece i kosztuje grosze! a jak to nie pomoze to zrob te tipsy. jesli tylko pojdziesz do dobrej kosmetyczki to zrobi cie delikatne i nie bedzie widac ze sztuczne!!!!!

no kolagen z ap[teki moze pomoc. a zamiast tipsow jesli juz tak strasznie chcesz na okres slubu i podrozy mozesz isc aby ci nalozyly laski sam zel na paznkocie bez tipsow. ale na dluzszzy czas to nie rob sobie tego. mam znajoma kosmetyczke ktora ma swoj zaklad i choc ona rowniez zaklada te duperelki to mowi ze sama sobie nigdy nie zrobi choc ma miekkie paznokcie i nigdy nie bedzie jej dane miec ladnych i dluzszych pazurkow.

...a ja z racji wykonywanego zawodu nie mogę tiposów eksponować:):)