Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiazda północy*

Gdy kocham nie tego mężczyznę co trzeba...

Polecane posty

Gość Gwiazda północy*

Było: 3 lata udanego związku z mężczyzną dużo starszym, którego nie akceptowała rodzina Skończyło się bo: uświadomiłam sobie, że rodzina (normalna, pełna) jest dla mnie ważna Trwa: miłośc.... i nie umiem sobie poradzić Chciałabym nie odbierać jego telefonów, nie kontaktować się z nim ale jednocześnie nie umiem, Huśtawka nastrojów, nie chcę mu dawać złudzeń a jednocześnie z każdym spotkaniem mu je daję, chciałabym zniknąc czasem... Próbowałam chyba wszystkiego aby o nim zapomnieć, nie udało się. Co teraz...

Skończyło się bo: uświadomiłam sobie, że rodzina (normalna, pełna) jest dla mnie ważna Nie możesz stworzyć z Nim normalnej, pełnej rodziny? On już ma taką, czy jak?

Gość zablakanaowczarzyca
a ile starszy jest od ciebie??

Gość Gwiazda północy*
nie mogę, on jest rozwodnikiem, nie wiedziałam, że się w nim zakocham, a teraz ta miłość mnie prześcigneła, taka mądra byłam dopóki kolejny raz nie odkryłam, że jednak ta moja rodzina, uparta, stale mnie 'ucząca", że boli mnie iż nie kaceptowała go. Mieszkałam z nim 3 lata, trochę czasu, dzieci trudno byłoby mieć (bo ślub kościelny odpada) Źle mi z tym, ludzie sądzą innych a tak naprawdę posługują się tylko schematem, Mi jet źle i tyle!

Gość przesadzasz
znam rodziny które stworzyły dużo szczęśliwszy dom bez ślubu kościelnego niż te, które go mają... chyba troszkę przesadzasz, wiadomo, że rodzina będzie ci kołkiem, ale czy warto rezygnować z miłości dla otoczenia? zastanów się :)

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
szczescie innych jest wazniejsze dla Ciebie od Twojego wlasnego? :o Nikt nie ma prawa mowic Ci co masz robic w zyciu, obudz sie dziewczyno i zacznij zyc na wlasny rachunek i walcz o swoje szczescie, inaczej bedziesz przegrana do konca zycia...

Gość Gwiazda Północy*
Jednak jest coś jeszcze.... On jest dużo, dużo starszy, ja wiem, że nasze 'umoralnione' społeczeństwo, wiem co myśli o takich związkach... ale jeżeli ktoś oglądał film Miłość w Nowym Yorku to choć troszkę zrozumie...tylko, że moje życie to nie film.

A co Cię obchodzi społeczeństwo? Ze społeczeństwem będziesz żyć i płodzić dzieci? Naprawdę nie rozumiem ludzi, dla których ważniejsza jest opinia innych, niż własne szczęście. Pogódź się najpierw ze sobą, bo widzę, że masz jakieś problemy.

Gość przesadzasz
no i co że jest starszy? serce nie wybiera z tego co wiem? co cię tak na serio boli? boisz się? czy co .. bo ja nie kumam?

Gość przesadzasz
dokładnie musztarda - to samo miałam na myśli :) autorka chyba sama nie wie czego chce :)

Gość sweater
Ile to jest lat: dużo, dużo starszy?