Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajaca elka

nienawisc do samej siebie da sie to wyleczyc?

Polecane posty

Gość znajaca elka

Gość dlaczego siebie nienawidzisz

Gość znajaca elka
tyle tego jest za wiele rzeczy za to ze facet mnie olal za to ze nie moge znalezcpracy za to ze wszyscy woloko szczesliwi a ja zwyczajnienie moge sobie ulozyc jakos zycia za to ze podjelam glupia decyzje powrotu do polski\ za to ze zwyczajnie zazdroszcze bratu ..ze ma prace ma dziewczyne jest szzceslwy za to ze oblalam 1 semestr na uczelni i czeka mnie warunek:O

Gość tez mi sie tak wydaje...
1. znajdziesz innego faceta jest ich pelno na swiecie 2.z praca ciezko tez szukam i na pewno kiedys znajjde, ty tez 3.nie wszyscy sa szczesliwi - rozejrzyj sie wokol 4.co do powrotu do polski- zgadzam sie, to chory kraj 5.zazdrosc to rzecz naturalna 6.warunek to jeszcze nie koniec swiata na ogol sie go zdaje wystarczy ze sie troche przylozysz do nauki lepiej ci teraz?

Gość jak ta lalalalalala
są tacy co mają gorzej i jakos zyją. ja przeszlam przez to samo co ty i jakos to przetrwalam, z wyjatkiem tego powrotu do polski bo to akurat mnie nie dotyczy

Gość znajaca elka
zapomnialam dodac jeszcze ze biore leki nawet uspokajajace a juz myslalam ze po 8 mc meczarni nje odstawie ale nie da sie ten typ ciagle siedzi mi w glowie ja zwyczajnie nie chce nikogo innego i nie mam juz sily aby walczycdo mojego brata znow dzis przyjdzie dziewczyna ..a mnie znow bedzie skrecac ze zlosci serio nie wiem co mi jest 😭

Gość znajaca elka
co mam sobie przebaczyc?

Gość znajaca elka
nikt nic wiecej nie powie?