Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele i pomarańcze

Pytanie do facetów co byście czuli, gdyby dziewczyna was spoliczkowała?

Polecane posty

Czy to by tylko połechtało waszą stronę osobowości bad boya, czy raczej byłoby wam przykro, że tyle krzywd dziewczyn wyrządziliście? Co byście czuli? Czy to by było poniżające?

Coś więcej? :/

Gość agresywna sucz
ja swojego czesto walne jak mnie wkurzy i sie kochamy hihi:D

Ale to miało być podsumowanie rozstania...

Gość jasne babsztyl mnie policzkuje
a mi ma byc jeszcze jej zal :D a jak chcesz odpowiedzi to mam dwa wnioski 1) jest idiotka i hipokrytka, bo pewnie w druga strone by sie smiertelnie obrazila, tyle ze ja to rozumiem i nigdy bym sie do tego nie posunal i zwyczajnie tego samego wymagam 2) jest idiotka, bo to wyraz slabosci i braku argumentow

to kiepskie podsumowanie, tym bardziej ze nie wiadomo czy nie dostałabys zwrotnie, skoro to taki "dżentelmen". bad boye lubia wywoływac emocje. jesli bedzies zplakac czy robic awantury - dasz mu satysfakcje. bardziej dopiecze chłód i obojętność.

nie jest to przyjemne ale oddać kobiecie to przesada;) z powodu dysproporcji siły itp

>> z powodu dysproporcji siły itp Żadna przesada, jak podnosi rękę na silniejszego, to musi liczyć się z konsekwencjami :)

gogi a nie sądzisz że to głupie trochę? to tak jakby niewidomy, częściowo spraliżowany Cie walnąl laska po plecach to mu oddasz z kopa w morde?:D

Chciał wrócić po rozstaniu, ale gdy ja się wahałam, to zaczął mi opowiadać okropne rzeczy :( Spoliczkowałam go i kazałam wyjść... Potem jeszcze napisałam smsa, że chciałam z nim znów być tylko dlatego, żeby go zdradzić i zostawić... czy to było głupie ? :(

olej ta szmate - kobiety trzeba napie**alac te suki na to zasluguja idz uderz mamusie kochany.

Gość zalezy od sytuacji
w jakich okolicznosciach dostal bym plaskacza :P

Napisałam, w jakich :/

Gość zalezy od sytuacji
aa nie doczytalem ... zasluzony :classic_cool:

gogi owszem. głupie i trzeba o tym pogadac. ja dostałem w sumei ze trzy razy + raz kopa w jaja:D wkurwiłem się powiedziałem co o tym mysle i juz więcej, mimo że nei raz ją wkurwiłem, sytuacja się nie powtórzyła. wiem natomiast że gdybym oddał, popełniłbym błąd. była bita w dzieciństwie a ja niechće takich metod. nie pochwalam takich metod wychowawczych ani dzieci ani partnera w związku.

:(

Gość zalezy od sytuacji
za niedlugo policzkowanie to bedzie sport.. a mam zly humor , zlamal mi sie tips i za inne pierdoly :o

Sytuacja była skomplikowana i tak nie zrozumiecie, bo to strasznie długa historia. Więc powiedzcie po prostu, co byście czuli po policzku...

Sram na to kto i co miał w dziecinstwie. Jak bym dostał z liścia, to bym oddał też z liścia. Jakbym nie oddał, gotowa by była pomyśleć, ze ma nade mną przewagę i dostałbym ponownie. A jak oddasz, to wiecej łapy do ciebie nie wyciągnie :)

Gość zalezy od sytuacji
"Sytuacja była skomplikowana i tak nie zrozumiecie, bo to strasznie długa historia. Więc powiedzcie po prostu, co byście czuli po policzku..." juz bysmy sie nie znali :classic_cool: :D

źle pojęta duma i męskośc panowie;) ja dostałem i załatwiłem bez oddawania i przemocy tak że już nigdy więcej się nie odważyła mimo że powody miała. no ale jeśli się nie umie inaczej niż siłą reagowac no to cóż...

Gość zalezy od sytuacji
a co ja damski boxer jestem ? nakreslila sprawe "Chciał wrócić po rozstaniu" dostal w twarz wiec juz sie nie znamy krotko , rzeczowo i na temat

I chyba zrobiłam to właśnie dlatego - żeby nie móc już do niego wrócić. Byłam od niego uzależniona, a on się mną cały czas bawił :(