Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubiąca przebieranek

sylwester - przebranie

Polecane posty

Zbieram pomysły na wyjście z sytucji , gdy idzie się na sylwestra - dom znajomych, gdzie będzie tak zwana impreza z przebraniami. Ja nie czuję się dobrze w takiej roli, a jednak iść bym chciała. Jak sprytnie wybrnąć? każdy pomysł cenny ;-)

Gość tortura nie na czarno
przebierz sie za bawarska kelnerke - dluga, szeroka kiecka, biala koszula a na to gorset - mocy makijaz i dwa warkocze, plaskie;)

:D to też byłby mały koszmar , hehe, fatalnie czuje się w przebierankach i nie mam gorsetu ;-)

Gość no to ja na twoim miejscu
przebrala sie za siebie :) ale tak szczerze mowiac, to fajna jakas pokojowka, pielegniarka :-)

Gość Pomysł
To lec na GOLASA i powiec ze jestes przebrana za AKUMULATOR I na imprezie niech cie gostki ładuja

Gość tortura nie na czarno
no ale jakos tak glupio isc na impreze, gdzie wszyscy sie przebiora a ty jedna nie...?

ubierz sie normalnie a np kup sobie jakaś opaske z uszami czy cos wejdziesz w niej a potem zaraz zdejmiesz bo bedzie cie uciskac czy cos :)

Namów partnera i przebirzcie się w stoje Adama i Ewy sprzed wygnania z raju :) Strój ma tę zaletę, że jest bezkosztowy i nieklopotliwy ;) No i na pewno zrobicie furorę! Nie sądze by inna para wpadła na ten sam pomysł :D PS. Nie zpomnij wysłać mi Waszej fotki jako przebierańców. Mail w profilu ;)

/:D:D jasne, wyślę na bank

może nie musisz przebierać się za coś/kogoś konkretnego, ale wystylizować się jakoś - np. strój cygański, hinduski, japoński albo jakiś starodawny, albo strój ludowy, albo styl bohemy z lat 20. :)

byłoby znośnie:) tylko jak to zrobic? jakieś pomysły?

Gość indii..
przebierz sie za hinduskie mozna to zrobic tanim kosztem kup na allegro jakies uzywane sari na czole narysuj kropeczke jakies branzolety itd

Gość stolicznaja man
strój standardowy :classic_cool: wypas ! może za wdoną nimfę ? (tzn trochę wodorostów we włosy) niestety pomysłu z akumulatorem nie przebiję

Gość Agaaaa86
Hej, mam ten sam problem też ide na sylwestra z impreza przebierana temat dz**ki i prostytutki;/ Mam się przebrać za dziw** a nie mam pomysłu;/ mini niby mam kabaretki tez buty się znajda ale nie mam pomysłu na gore a nie lubię pokazywać zbyt dużo może ktoś ma z was jakiś pomysł bo ja nie;/

Gość szara ale nie jak palina:D
zaloz golf:d

Gość niechcemisielogowac
w tally weil masz piekne uszy:p krolikow:P ubierz sie w mala czarna czarne rajsopty iuszy:p pozniej zdejmiesz:P

Gość olgga
Ja byłam na czymś takim. Budżet miałam dość ograniczony, więc ubrałam żółtą sukienkę, która zalegała w szafie, do tego: http://happenings.pl/glowna/261-naszyjnik-hawajski.html, kapelusz słomiany i kwiat we włosy. :) Czułam się w tym nieźle i nie wydałam fortuny.:)

Hm... A może lepiej byłoby zostawić ten temat specjalistom z tej dziedziny. Dzięki temu można osiągnąć naprawdę dużo lepsze rezultaty...