Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

Poważne pytanie do facetów..

Polecane posty

jarek znawca dobrze że jesteś. słyszałem o twojej wszechstronnej wiedzy i nieomylnych radach. być może napisałem nieprecyzyjnie...chodzi nie o wrażliwe jądra bo to norma ale nadwrażliwe..

Gość nie lubisz nie każ dotykać
Ja z kolei zdążyłam zauważyć Jarek żeś ciul nad ciule i nic Ci po tej Twojej ironii

Gość .*.*.*.*.
Jarek_84: widzę, że niektórzy rodzą się kretynami... jarek trafiłeś w sedno sprawy :D:D:D PS masz w domu lustra? :D

Mam radę dla tych mądrych i tych mniej: regularnie obmacujcie swoje jaja, przyjemne z pożytecznym

Źle trafiłeś Jarek, po prostu nie widzę żadnego sensu we wpisywaniu w tematach czegoś co nic konstruktywnego do nich nie wnosi a hasła typu: "tak to na pewno ciąża", "to napewno rak" nie świadczą o Twojej inteligencji czy ironii a raczej o prostocie i nudzie nudzisz się koleś i nie masz nic ciekawego do napisania

Nie wiem na jakiej podstawie stwierdzasz że "nie wychwyciłam ironii" Skoro uważasz że jestem do tego niezdolna, równie dobrze mogę zakadać że Ciebie nie stać na więcej niż wpisywanie na forum idiotyzmów. Tylko że za moją tezą przemawia fakt że piszesz pod czarnym nickiem i nie trafiłam na żadną Twoją sensowną wypowiedz. Wnioski nasuwają sie same.

Idiotki wiedzą że "niewychwycenie" nie piszemy rozdzielnie...

Gość jesteście nienormalni
Nie w kontekście w którym użyłam to słowo, Ty natomiast napisałeś je nieprawidłowo. jestem językoznawcą debilu

Gość .*.*.*.*.
jaruś, taki piękny post napisałem i go nie zrozumiałeś <płaczę>

weź sobie porównaj "niewychwycenie" w mojej wypowiedzi a cytat Twojejw ypowiedzi: "cóż za okrutna prawda ciekawe, jak reagują idiotki gdy ktoś wytknie im głupotę (a nie wychwycenie ironii to już niepełnosprawność) "

tylko że akurat w moim przypadku to prawda no żal Jareczku, będziesz zaocznie kwestionował mój dyplom

Gość a ja mam tak samo z piersiami
gdy sie podniecam chce zeby ON je objął, miział, a gdy on zaczyna je calowac a potem 'ssac' zaczynaja mnie bolec sutki i nabieram obrzydzenia ;/