Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miedzy oczy

ocena vs spostrzezenia

Polecane posty

przyznaje wredna suniu, styl rozmowy bardzo mi odpowiada, a czy sie dogadamy, to nieistotne, wazne, ze jest szansa na rozmowe :-)

oszczędna to pewnie kobieta jest, wiec z racji użycia słowa polonistą - powinno wyniknąć że Ciebie:P ale moge sie mylić.

pewnie tak deko, ale z doswiadczenia wywodzacego sie z wymiany zdan z Toba wynika, ze nalezy na Twoje slowa brac poprawke na bledy ;-)

Hahaha, nie moge, skad w ogole pomysl, ze kopiuje moje wypowiedzi? Czyzby niektorym internautom nie przyszlo do glowy, ze mozna pisac SAMODZIELNIE? Miedzy oczy - niestety nie wiem, jakie tematy zakladales wczesniej, na ten traflam przypadkiem.

Gość wredna sunia
do momentu az nie pozna ze tobie tylko zalezy na promocji siebie... i krytyce wszytkich innych... chyba ze jest tak samo zapatrzona w siebie jak ty... pewnie teraz siedzio i szuka tekstu nadajacego sie na wklejenie tu.....hahhaha

Znajdz zrodlo, z ktorego rzekomo "wklejam" teksty :D Rozbawilas mnie, moze Ty nie potrafisz sklecic sensownego zdania, ale to nie znaczy, ze kazdy tak ma :D :D :D

wspaniale to wykoncypowalas sunia:-) oszczedna, dlatego napisalem, ze mozesz miec ochote te tematy odkopac :-) ale pojawia sie inne, bez obaw

rozumiem oszczedna, ze przeszlas przez temat ocena - opinia - spostrzezenie, czy cos jeszcze pozostaje niedopowiedziane? moze podzielimy te kwestie na wypowiedzi pisane w internecie i na wypowiedzi werbalne w zyciu :-)

Gość wredna sunia
miedzy oczka czy jak ci tam.... tworz nowe ochoczo.... nie poprzestawaj na tym co z trudem napisales... a oszczedna ci pomoze... a swoja droga oszczedna.... taaa masz racje jestem analfabetką... i nie potrafie sklecic zdania.. zadowolona?

Hahaha, nie moge, skad w ogole pomysl, ze kopiuje moje wypowiedzi? Czyzby niektorym internautom nie przyszlo do glowy, ze mozna pisac SAMODZIELNIE? niekomu to nie przychodzi do głowy, nawet sie w niej nie mieści:o -- pewnie tak deko, ale z doswiadczenia wywodzacego sie z wymiany zdan z Toba wynika, ze nalezy na Twoje slowa brac poprawke na bledy ilość zdań wymienionych ze mną napewno daje Ci już dużą próbą ale dawać takie opinie. wiesz, nie będę próbować nawet sprostać geniuszowi płynącemu z Twoich zdań.. niemniej, sztuki odpowiadania na pytanie chyba jeszcze niezgłębiłeś.?

niemniej, sztuki odpowiadania na pytanie chyba jeszcze niezgłębiłeś.? zaiste, to bardzo trudna sztuka :-)

ilość zdań wymienionych ze mną napewno daje Ci już dużą próbą ale dawać takie opinie. wiesz, nie będę próbować nawet sprostać geniuszowi płynącemu z Twoich zdań.. z czystej ciekawosci deko, skoro tak Cie draznie to w jakim celu sie wdajesz w rozmowe? :-)

A ja za to zawsze znajde nadajacy sie do kazdego topiku tekst w odpowiednm momencie, i jeszcze umiem odszukac w bezczelnie kopiowanym tekscie fragment odnoszacy sie do przykladow przywolanych przez kafeteriuszy (patrz zdanie, ktore RZECZYWISCIE zacytowalam, aby poprzec moja mysl przykladem ). Leczysz juz te zaburzenia paranoidalne, czy jeszcze sie wahasz nad rozpoczecem terapii?

czy ja napisalam ze mnie drażni to? zapytalam tylko czy jestes polonistą, czy to aż tak trudno odpowiedzieć?

czy ja napisalam ze mnie drażni to? zapytalam tylko czy jestes polonistą, czy to aż tak trudno odpowiedzieć? tak, to bardzo trudne :-) - zadowolona? ;-)

Gość wredna sunia
poliglota no kto by pomyslal.. hehhehehe

Miedzy oczy - odkopywac zalozone przez Ciebie tematy bede mogla dopiero wtedy, kiedy dowiem sie, czego dotyczyly (nie natknelam sie na zaden oprocz tego).

Zawsze mozna przetransformowac juz istniejacy topik w rozwazania na inny temat, niz pierwotnie pomyslany :)

Gość wredna sunia
oszczędna Miedzy oczy - odkopywac zalozone przez Ciebie tematy bede mogla dopiero wtedy, kiedy dowiem sie, czego dotyczyly (nie natknelam sie na zaden oprocz tego). postaraj sie bo przeciez jestes tak bystra i madra i elokwentna.. nie poddawaj sie... szukaj

wiedzialam ze sie przyczepisz.. eh :o skoro Cie to bawi to miłej zabawy, szukaj dalej jakis błedów:) powodzenia życze - geniuszu mowy polskiej

wiesz oszczedna, mam pomysl przeanalizujmy oba zachowania zachowanie "skrzywdzonej i niezrozumianej" deko oraz zachowanie dziecka psujacego zabawe innym - wrednej suni :-) odpowiada Ci temat?