Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miedzy oczy

ocena vs spostrzezenia

Polecane posty

Gość wredna sunia
miedzy oczy wiesz ze jestes zalosny? oszcedna ... Ameryki nie odkryla... a tyu sie zachowujes ztak jabys pierwszy raz sie o tym dowiedzial jestes zaklamany obludny i wredny... a ona zachowuje sie tak jaby mial ochote ci bardzo zaimponowac.... moze liczy ze ja zerzniesz kiedys? szuka sponsora?

miedzy oczy wiesz ze jestes zalosny? oszcedna ... Ameryki nie odkryla... a tyu sie zachowujes ztak jabys pierwszy raz sie o tym dowiedzial jestes zaklamany obludny i wredny... a ona zachowuje sie tak jaby mial ochote ci bardzo zaimponowac.... moze liczy ze ja zerzniesz kiedys? szuka sponsora? spojrzmy na ten przyklad widac jak na dloni poziom agresji i calkowita utrate kontaktu z rzeczywistoscia - co oczywiscie powinno byc jasne skoro to rzeczyiwstosc wirtualna:-)

Wiesz, co jeszcze jest ciekawym zjawiskiem, miedzy oczy? Jest cos takiego, jak mechanizm projekcji - osoba wypiera ze swojego myslenia posiadane przez siebie wady i przypisuje je innym - vide: sunia jest agresywna wobec mnie (przesadzila z tym wulgaryzmem w ostatnim poscie, ale to swiadczy o jej kulturze), a mnie wmawia, ze to ja tatkuje innych nternautow :D

Miedzy oczy - czesto powielamy sposoby postepowania z dziecinstwa, bo "czym skorupka za mlodu nasiaknie..." :) Poza tym, jesli od najmlodszych lat w pewnych sytuacjach zachowujemy sie w okreslony sposob, to nie przychodzi nam do glowy zadna inna alternatywa - najprosciej jest skorzystac z tego, co dobrze znane (=stosowane najczesciej).

Gość szacunek szacunek
najprościej to oceniać innych a nie siebie;) To dotyczy Was także czyż nie?

Gość wredna sunia
oszczedna... przesadzilam no co ty? nie poplacz sie tylko... moze miedzy oczy cie przytuli a moze wsadzi ci cos miedzy nogi hahhaha

Gość wredna sunia
oszczędna O, matko... zamiast "tatkuje" chcialam napisac "atakuje", oczywiscie. dobrze ze sie poprawilas ,bo miedzy oczy pewnie by ci to wytknal masz racje pilnuj sie bo co ty wtedy zrobisz,,, jak on zaczenie tobie udowadniac zes glupsza od niego...

Jedyna osoba, ktora powinna sie przejac takim slownictwem i brakiemelementarnych zasad kultury, jestes Ty.

Gość wredna sunia
oszczędna Jedyna osoba, ktora powinna sie przejac takim slownictwem i brakiemelementarnych zasad kultury, jestes Ty. wzruszylam sie naprawde...

Gość szacunek szacunek
Jedyna osoba, ktora powinna sie przejac takim slownictwem i brakiemelementarnych zasad kultury, jestes Ty. To Była ocena czy spostrzeżenie?;)

nie dawaj sie podpuszczac oszczedna, o to wlasnie chodzi takim dzieciom, z ktorymi nikt nie chce sie bawic :-)

Gość wredna sunia
biedulka pewnie nie wie.. szuka w wikipedii co to ocena ,a co to spostrzeznie:) ale miedzy oczy pewnie zaraz jej konsultacji udzieli.....

Takie dzieci sa zmuszone zwykle bawic sie samotnie, bo malo kogo satysfakcjonuje ten rodzaj zabawy :)

Gość wredna sunia
miedzy oczy... jaki ty bohaterski... obronca uciesnionych.... kto by pomyslal.... bronisz jej jak lew:) no brawo !brawo:)

Gość wredna sunia
oszczędna Takie dzieci sa zmuszone zwykle bawic sie samotnie, bo malo kogo satysfakcjonuje ten rodzaj zabawy sluchaj no dzieczynko .... dajesz sie soba bawic to tez to czynie.... i placze ze smiechu... ale mi ciebie szkoda =wiec oszczedze ! cie juz ... chyba:P

Gość szacunek szacunek
rzeczywistosc wirtualna=prawdziwe kłamstwa,dorosłe dzieci,mądrzy głupcy itd ocena na podstawie spostrzeżeń ---;) dobranoc

Gość wredna sunia
takie cielatka jak toszcedna sa potrzebne , bo dzieki tobie mogłam się posmiać.... dobzre ze masz kolo siebie miedzy oczy i cie prowadzil za raczke troszke , bo poplynelabys juz dawno.... malenka... wiele nauki przed toba...

Gość wredna sunia
oszczędna Myslalam, ze przydatnosc jest cecha rzeczy no to zle myslalas... juz sie dalej nie pogrązaj i nie kus mnie bo juz chcialam ci odpuscic... tlumacze ci... robie to , na co mi pozwalasz.... dajesz soba manipulowac.... a mnie przy tym poprawiasz humor:) za to ci musze podziekowac:P

swego czasu staralem sie spokojnie jej tlumaczyc szkodliwosc takich zachowan, ale widac bezskutecznie - najlepiej ignorowac i zdobywac wiedze majac taki wspanialy obiekt :-)

Gość wredna sunia
swego czasu staralem sie spokojnie jej tlumaczyc szkodliwosc takich zachowan, ale widac bezskutecznie - najlepiej ignorowac i zdobywac wiedze majac taki wspanialy obiekt komu ? jakiej jej? skup sie , bo widze ze tracisz bystrosc umyslu:)

Gość wredna sunia
oszczędna Wspanialy obiekt? oj moja droga... nie popisalas sie teraz... popracuj nad soba... powtarzam.. dogadaj sie z miedzy oczy na korepetycje....

oszczedna - wiem, ze to wymaga sporego dystansu, ale oplaca sie, takie cwiczenie dystansu i aserytwnosci :-) przy okazji ciekawe obserwacje mechanizmow zachowan

obiekt badan - wredna sunia - no wyobraz sobie - klatka, mnostwo piany na ustach i testujesz - jak reaguje na to, a jak na to :-)

Gość wredna sunia
miedzy oczy... wiesz.... ja wim ze sie cieszysz ,że znalazles kolejna naiwniare , ktora bedzie cie wspierac na forum.... niestety jest kilka takich idiotek, które nie wiedziec czemu staraja sie ci przyklaskiwac.... mam nadzieje ze i one kiedys pojmą jaki masz cel, osmieszenia wszystkich.. udowodnienia jaki ty jestes wspanialy i madry.... a wszszyscy inni sa durni... dla mnie jestes bezczelnym glupim nedznym typem,zapatrzonym w siebie i szukajacym takich debilek jak oszcedna....( bez urazy)