Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baleranna

jestem gruba doopa

Polecane posty

Gość baleranna

:-( pomimo że nie jem dużo, wczoraj tylko na kolację 2 gofry a dzisiaj nic i jestem gruba :-(

Gość baleranna
niestety jestem gruba i ciągle tyję co tydzień coraz więcej :-( to przez zastrzyki hormonalne niedługo nie wyjdę z domu :-( mam 25 lat

Gość baleranna
do marca :-( wstydzę się siebie

Gość baleranna
kiedyś ważyłam 54 kg - czułam się taka ładna, atrakcyjna, miałam talię, nosiłam obcisłe ciuchy i mężczyzni mnie podrywali a teraz jestem pasztet, taka mamuśka, ciocia :-(

Gość stolicznaja man
to weź się w garść zacznij jesść trzy posiłki dzienni i zacznij się ruszać im więcej tym lepiej

nie napisałaś nic o tym czy zapytałaś lekarza o jakiś sposób zapobiegania nadwadze?? może jakaś specjalna dieta na czas kuracji? nie dziwie się, że tak zależy ci na figurze, dlatego myślę też, że masz wystarczająco dużo determinacji by w takiej diecie wytrwać ...

Gość stolicznaja man
tu cały czas ktoś grasuje i wypisuja takie głupoty może to smutna pusia ;)

Gość baleranna
już chyba z 5 razy brałam sie za siebie i nic nie dało lekarz mi mówił, że mam trzymać dietę i nie jeść słodyczy, chyba przewidywał że zamienię się w klotę :-( była tu kiedyś dziewczyna co się skarżyła na otyłość, tez czytałam ale ja pierwszy raz piszę w realu tego nikomu nie powiem :-( byłam kiedyś bardzo atrakcyjną dziewczyną, możecie mi wierzyć

Gość kałmuk 22
Twoja doopa pewnie jeste w sam raz a Ty przesadzasz jak kazda dziewczyna. Weź nie wygłaszaj takich bredni bo na pewno jestes ładna i nie masz powodów sie zadreczac.

Gość baleranna
merkaba - dzięki za linki przydadzą się

Gość baleranna
to nie prawda że jestem ładna, nie powiem ile ważę bo się wstydzę i będą mnie wyzywać od spaślaków :-(

Gość kałmuk 22
dziewczyno po co tak o sobie myśleć. Posłuchaj... jeśli jesteś głodna i masz na coś ochotę to nie myśl od razu o tym że Ci przybędzie kilogramów. Jesteś miłą osobą zapewne i szkoda że tak lubisz się nad sobą pastwić. Myśl o tym co masz w sobie ładnego, a jakieś tam nadliczbowe kilogramy powoli sobie bedziesz tracić. Wiesz ze ludzie którzy zyja w stresie łatwiej tyją???? Pozdrawiam Cię gorąco i naprawde trzymam za Ciebie kciuki.

Gość baleranna
dziękuję tak, żyje w stresie + leki i tyję :-( ale wezmę sie za siebie

Gość kałmuk 22
koniecznie. i poszukaj przyjaźni u kogoś. Łatwiej bedzie Ci przetrwac trudny okres:D

Gość Stolichnaya blue label man
najważniejsze jest odpowiednie leczenie i kontakt z lekarzem sterydy (leki hormonalne) niestety niszczą organizm , uczulenia wysypki syfy otyłośc problemy z nerkami wątrobą itd itd Najwazniejsze do dbać o siebie i jeść regularnie 3 posiłki (lepiej 5 ) i spożywać dużo warzyw.

Gość baleronik to nie ja
najwazniejsza zawsze jest dieta. piszesz ze zjadlas na kolacje dwa gofry... ludzie... zjadlabys 3 jablka i by bylo ok ALE NIE GOFRY!! napchaj sie na noc kebabem jeszcze i narzekaj ze tyjesz :/ ostatni posilek o 18, jak najmniej bomb kalorycznych i troche ruchu - oto przepis na szczupla sylwetke!

Gość kałmuk 22
tak ma złą przemianę bo tyje po gofrach.

Gość kałmuk 22
ja tego nie napisąłem!!!!! podszywa sie ktoś:D

Gość kałmuk 22
masturbuje się analnie kabaczkiem ! oto przepis na talię osy :)