Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregorius1983

Miesiączka

Polecane posty

Gość gregorius1983

Hej dziewczyny mam do was pytanie jako ze jestescie kobietami to sie najlepiej na tym znacie :) wiec tak moje pytanie brzmi dlaczego mojej pannie sie bardzo długo okres spoznia co jest tego powodem wiem ze czsami z powodu stresu ryznych czynnikow zewnetrznych ze zmeczenia ze zmiany klimatu po wyjazdach zagranice i takie tam ale zaczynam sie niepokojic i martwic o nia, mowie jej zeby z tym do lekaza poszła a ona sie upiera ze to norlmalne, niestety dla mnie nie jest, rozumie 2 do 3 max 4 dni ale nie 3 tygodnie i to nie pierwszy raz sie to zdarza, boje sie o nia, słyszałem juz rózne historie na temat komplikacji po takich długich opuznieniach w okresie dziewczyny powiedzcie mi lub oswieccie moj meski niedoswiadczony umysł pozdrawiam

Gość gregorius1983
Widze ze wszyscy chetni do pomocy :)

Gość ann//
Mysle ze twoja mama najlepiej wie co ma robic. ile ma własciwie lat? Moze wchodzi w okres przekwitania? Ja mam 23 lata i nieraz okres mi sie spózniał. Raz nawet zatrzymał sie na ponad 2 miesiace! Poszłam do lekarza i wszystko jest ok. Tak czasami działa stres. Pozatym jest mnóstwo czynników które moga opoznic okres poza stresem i niekoniecznie musi to byc zaraz jakas straszna choroba

Gość ann//
o boze, sory zamiast "mojej pannie" przeczytałam "mojej mamie"

Gość ann//
Tak jak wczesniej wspomniałam to nie musi być nic groznego. A ile lat ma twoja dziewczyna? Moze dopiero jej organizm sie reguluje? Tak jak wczesniej pisałam mi tez zdarzały sie opoznienia. Mysle ze jezeli okres nie pojawi jej sie za tydzien albo dwa to powinna isc do ginekologa. Wkoncu zdrowie jest najwazniejsze, szczególnie jesli chodzi o te kobiece sprawy. Swoja drogą to pogratulowac takiego faceta który sie tak martwi o swoja dziewczyne