Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leszczu

Zrobiłem sobie dziarę oceńcie same

Polecane posty

Gość leszczu
Dobra uciekam, bo mama zobaczyła dziarkę i kazała mi zmyć :(🖐️

Gość lulaaa
dlatego ja swoją dziarę znalazłam sama- to fragment kubistycznego obrazu. zaprojektowałam ją, przyniosłam i jest częścią mnie. nigdy mi się nie znudzi. znudził mi się kolczyk na policzku bo migruje i boję się że zrobi mi się blizna ;).

Gość indii..
o matko jakto ogladam to sie zastanawiam jak mozna sie zdecydowac na cos takiego

Gość lulaaa
to studio tatuażu jest żywym przykładem złego dziarania. ja bym to rozsyłała jako przestrogę. na tle innych "dzieł" to ten leszcza wcale nie jest taki zły.

lula---ale jak widzisz sa zwolennicy czego takiego. Gdybym zobaczyla na plazy taki tatuaz na jakims wieprzu to by mi to poprawilo nastroj(wyjatkowo mnie bawia takie motywy) a po komentarzach halalabaly i ladacznicy to juz w ogole leje:D

Lula---zapisalam twoje studio w ulubionych, kiedys sie skusze. Ja marze by miec tatuaz ale nie jestem w stanie sie zdecydowac co by do mnie pasowalo. i gdzie...a moze pomozesz mi?:)

Gość lulaaa
dramaqueen- mój mail: hendra.tg@wp.pl. pisz jak masz ochotę :).

Gość ochydny tatuaz

Gość swdffefef
dziara mi sie nie podoba. Ale jako kobieta uwazam ze zeby miec tatuaz na rece nie trzeba miec miesni zwazywszy nawet na to ze faceci rzadko je posiadaja;] owiele lepiej podoba mi sie takie ramie jak ma ten chlopak niz u jakiegos miesniaka.

Gość lulaaa
a ceny pewno wysokie, no ale to jakieś studio w stanach albo gb. tam to jest profesjonalka a nie jacyś domorosli weseli magicy. dałam tylko dal przykładu :). a co do dziary to ja lubię indywidualnie zaprojektowane, z obrazu albo coś. zależy co kto lubi, możeby byc black, new school, oriental, sentencja. polecam bmezine.com