Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przez życie iść Razem

Kochane czy ta piosenka może być na PODZIęKOWANIE

Polecane posty

Gość oczywiscie ze masz racje
pięna. na okazje rozwodu tez juz masz piosenke?

rozwodu?? Po co mi? ;)

Gość evvvunia
ładne. powiem ci że mnie zaskoczyłaś bo jej nie znałam i bylam przekonana ze bedzie cudownych rodzicow mam ale to tez jest sliczne i pasuje do okazji!!!

evunia,no wlasnie Cudownych rodziców jest juz tak przereklamowane ze tragedia.Chcialam cos innego...i spodobala mi sie wlasnie ta piosenka:)

Gość evvvunia
no ale wlasnie wydaje sie byc taka troche smutna. a moze mi sie tak wydaje tylko

Bo jest bardzo wolniutka:) Ale słowa są piękne! O to chodzi aby chwytała za serce!:)

Gość evvvunia
jezu powiem ci ze jesli chodxi o mne to nie musi chwytac za serce bo ja na sama mysl o tych podziekowaniach mam lzy w oczach. nie wyobrazam sobie tego momentu gdzie bede musiala wziąć mikrofon i podziekowac rodzica. mam wrazenie ze sie tak rozbecze ze nie bede umiala slowa wydusic!!! to jest moment ktorego boje ssie najbardziej na slubie!!!

O jejku nic nie mow,ja sie zapłacze na smierc! Juz widze moją mame...która na samą mysl o tym ze wychodze za maz płacze... A jeszcze boje sie blogoslawienstwa,nawet nie bede sie malowala hehe bo wszystko splynie ze lzami:)

Gość evvvunia
hahaahah no ja mam dokladnie tak samo. u mnie pomijajac ze mama jest bardzo wrazliwa to mam wrazenie ze tata ktory jest typem twardziela i nnigdy nie placze tez nie wytrzyma. a ja jak zobacze ze oni placza to juz koniec! chyba musze jakies tabletki zażyć

O jeny tez myslalam o tabletkach ,bo wiem ze są jakies. I dokladnie najgorsze zobaczyc,ze ktores z rodzicow placze,to juz tez po mnie:) To jest taki dzien,w ktorym lzy są normalne,ale kurcze ciezko jest je powstrzymac,gdy najblizsza Ci osoba placze za Tobą:)

Gość evvvunia
no wiem wiem. ale bardzo chcialabym sie nie poplakac ale czy to mozliwe

Chyba nie;)

ja tez pewnie bede plakala mimo ze jestem po slubie cywilnym mieszkam jzu z mezem jakis czas i mamy coreczke to jestem strasznie wrazliwo osobą i kurcze wiem ze mojej mamie jest smutno ze tak szybko wyfrunelam z gniazdka :) ona do tego z moim ojcem nie jest jakies 9 lat razem wiec piosenke musze wybrac neutralną dlatego to bedzie krystyna gizowska - moj stały ląd przy innych piosenkach bym sie poryczała, no i nie bedzie podziekowan przez mikrofon to co uwazam powiem tylko do mamy po cichu dla niej itd a moj mąz podziekuje swoim rodzicom i tyle na pewno przez mikrofon nie bede mówić bo bym si ejąkała i nic ladnego by nie wyszło

Ja tez przez mikrofon nie bede mowila,o w zyciu. Padłabym razem z tym mikrofonem:) Za bardzo bym sie wzruszyła. Tez podziekujemy im tak normalnie,staniemy i pieknie podziekujemy za wszystko achhhh;)