Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubka000000

onanizujecie sie??

Polecane posty

Gość Dziubka000000

mam pytanie ja akurat jestem otwarta na rozne tematy i nie wstydze sie [ niczego ] Mam faceta ale dziela nas kilometry i ostatnio zaczelam ogladac filmy dla doroslych i onanizowalam sie bylo ciekawie ale wole z moim facetem kosztowac. powiedzialam nastepnego dnia mojemu partnerowi co robilam czy wy byscie poinformowali swoich kochankow o takim zajsciu ???

Gość Dziubka000000
mojego partnera reakcja byla taka ze nic sie przez hwile nie oddywal ale po chwili mi powiedzial ze on tez nie jest swiety:D a wy byscie poinformowali swojego partnera?

tylk jak kobieta powie facetowi ze lubi sie czasem myszka pobawic to faceta to jeszcze bardziej podjara a jak facet powie kobiecie ze bawi sie malym to ona mu zaraz cala litanie-ja ci juz nie wystarczam?ty jestes zboczony,masz jakies odbicia sexualne itd.... wiec najlepiej spokojny onanizm w zaciszu domowym gdzie nikt tego nie widzi.. reakcja moze byc naprawde przerozna,ja znam swoja niunie i wiem ze dla niej sex to tylko takie dopelnienie zwiazku"bo trzeba" od czasu do czasu! wiec wiadomo z gory co i jak:o

Gość Dziubka000000
szczerze to wole jak mi mowi to niz bym uslyszala ze sie gdzies kochal z inna tego bynm nie zniosla!! ale dzieki

Gość mała złośnicaaa
j abym swojego nie ochrzaniła :D mnie tez podnieca mysl ze on czasem sam sobie, powiedzmy masuje :P jak nie jestesnmy razem akurat... Kiedys podczs sexu mi to powiedzial, ze juz nie wytrzymał i sobie... i mnie to bardziej podkreciło i zaczelkismy bradziej swintuszyc :P Ja przy nim sama sobie,,,on przy mnie,potem wiadomo - brardizej goraca atmosfera sie robi. ja to lubie ;)