Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 19, 2008 La Pantera :D ale nie wiesz o mnie wszystkiego... jestem stara :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Jeszcze nie widziałaś a już chcesz ? uważaj bo się nadziejesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Nadziewanie też jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 A Ty co jesteś jak batonik pawełek ? dobrze się czujesz jak masz w środku nadzienie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Torn - nie igraj ze mną;) Swoją drogą - inteligentna gra słów:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Nie jestem inteligentny ;) ale lubię grać zagrasz ze mną ? igrać z ogniem też lubię jak się człowiek nie sparzy to i nic nie upiecze na ruszczie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 A co ta za gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Gra nazywa się Flirt pokazujemy sobie karty oczywiście wygrywa ten co ma "asa" w rękawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Huhu :D Ok gram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Dobra ja mam 4 asy w rękawie więc wygrałem podaj nr stanika i telefonu hahahahah ale mam dziś idiotyczne poczucie humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Hehehe Dlaczego idiotyczne?:D Mnie się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ew. możesz zaśpwiewać http://www.wrzuta.pl/audio/p3PeFhNR6O/sixteen_-_twoja_lawa "Gra słów to Twoja broń" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 W nagrodę za to, że wygrałeś mogę zaśpiewać?:D Zaśpiewam coś innego: http://pl.youtube.com/watch?v=oQx6fkr9U1Y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 http://diver2.wrzuta.pl/audio/xwQjnF7Edz/ub40_ft._robert_palmer_-_i_ll_be_your_baby_tonight to może zaśpiewasz też to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Nie, bo tej nie lubie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 to polubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ew. możesz tak zaśpiewać: http://dano2005.wrzuta.pl/audio/vL6eQI0j9s/the_beloved_-_sweet_harmony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Sweet harmony jest ok, ale tamta nie!:P No i nie ustawiaj mi tak od razu preferencji Bejbe!:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ja Cie nie ustawiam ja Ci gust wyrabiam :D "Lets Come Together right now..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 I do tego poeta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 nie poeata a łajdak Bogaty Duchowo , sprawny umysłowo oto cały ja Kochasz mnie już ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 jesteś okropna ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ależ proszę bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 dobra z Ciebie kobieta . Jak to mawiała moja koleżanka " jeszcze nie tresowana" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Tak o to zakończył się najkrótszy i najbardziej burzliwy romans w historii Kafe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 A jaka to tresowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Taka co strzela fochy z przytupem :D hahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 To ja w takim razie nigdy nie będę wytresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach