józio 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Niewiasty o wyrazistych pieknych czarnych oczach i ciemnym zabarwieniu Wlosow [ naturalnym ] oraz ładnie zarysowanch brwiach są PIEKNE! BO WSZYSTKIE NIEWIASTY SA PIEKNE! tak jak WSZYSTKIE DZIECI NASZE SA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Lusesita nie chciałaś mnie to Torn próbował mnie w sobie rozkochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 19, 2008 z jakim efektem? :P józiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Jak widzisz Lusi - wziął się za inną Chyba faktycznie prawdziwa wiedźma ze mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest skutek Napisano Grudzień 19, 2008 jak to z jakim efektem średnim niestety :) mój telefon wciąż milczy jak zaklęty ! :D ps to pisałem Ja Torn :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Oj Torn, ależ z Ciebie marzyciel ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest skutek Napisano Grudzień 19, 2008 no własnie marzyciel ale cóż mi innego pozostało gdy tak daleko Twoje Ciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest skutek Napisano Grudzień 19, 2008 cóż wypada mi zaśpiewać http://pl.youtube.com/watch?v=dZZfuCJ970w There is freedom within, there is freedom without Try to catch the deluge in a paper cup . . . Hey now hey now Don't dream its over :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 20, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach