Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ja Cie wytresuję ! powaznie ! lubię wyzwania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 To lubisz jak dziewczyna strzela focha co 5 minut? To ciekawy z Ciebie przypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 nie co 5 min ale tak fest jak się obraża to tak jak wulkan. Już nawet wymyśliłem na kafeterii dla niej przezwisko "mała etna" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Musi być impulsywna lubię takie kobiety , zrobiła by ze mnie Super Faceta a ja bym ją kochał ponad wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ja nie umiem się obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Można być impulsywną nie tylko przez pryzmat strzelania fochów. I w miłość to już chyba nie wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Odniosłem inne wrażenie taka zadziora jesteś trochę. :D Jeśli nie umiiesz się obrazać to ze mną się nauczysz to Ci mogę zagwarantować przy takiej łajzie jak ja będziesz strzelała fochy z przytupem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ja jestem ciągle nieszczęśliwie zakochany taki ze mnie Pierrot głupiec z twarza umazaną mąką i namalowanymi łzami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Zadziora - owszem;) Ale nie fochmistrzyni Dla mnie zadziorność nie idzie w parze z obrażaniem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Umiesz rozbawić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Miał być temat o wiedźmach, a tymczasem wywiązał się dialog:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Trochę jest bo jak sama przyznałaś jesteś wiedźmą tylko się dobrze maskujesz :D Jest prawie jak w Bajce jest wiedźma i Pierrot tylko gdzie to szczęśliwe zakończenie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 To może zaśpiewasz mi tak : http://justyna887.wrzuta.pl/audio/i6OIURm7Tf/zdzislawa_sosnicka_-_pozegnanie_z_bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Co Ty z tym śpiewaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 zaśpiewaj mi tak: "jestem Twoją Bajką" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Jestem!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Oj Pierrot Pierrot To nie jest bajka:) Myśl realnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Jak nie jak tak :) Bo ani CIe za rekę złapać ani w oczy spojrzeć tyko poczytać o Tobie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ja mam spojrzenie często takie jakbym paliła całe miasta... A za rękę nie lubię chodzić - dobre w przedszkolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Przy spacerze za tyłek się niewygodnie trzyma , jest to również niezbyt efektowne. Ew można iść pod rękę. :D W sumie mogę mieć jakieś wymagania , np od święta chodzenie "za rękę" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tusi 0 Napisano Grudzień 19, 2008 brunetka z kręconymi włosami zgłaszam się:). Czy ktoś jeszcze ma kręcone?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ale kręcone na górze czy na dole ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 http://2.bp.blogspot.com/_4dK0c0ihnms/R2ja_3Y8eMI/AAAAAAAAAm4/8JWT8FGJiIw/s400/hair3.jpg takie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tusi 0 Napisano Grudzień 19, 2008 troche bardziej kręcone i nieco krótsze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Kobiety zdecydowanie wyglądają atrakcyjniej w dłuższych włosach. (róznie to w sumie bywa ale są bardziej kobiece , przy kórtkich włosach loki nie spadają np na piersi :( ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tusi 0 Napisano Grudzień 19, 2008 moje włosy siegają ramion, źle to nie wygląda. Mogłabym Cię posmerac moimi włoskami po klacie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Torn - Książe Ogrów 0 Napisano Grudzień 19, 2008 :) Jaka propozycja hahahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Pantera 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Widzę, że chyba znalazłeś swoją wiedźmę Torn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 19, 2008 och! a cóż się tu wyrabiało jak porządki świąteczne uskuteczniałam??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach