Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rysio z Klanu jestem

Fenomen rysia z Klanu jak z tym jest?

Polecane posty

Gość RYSZARD mam pytanie

To nie słychane jak jedna małobarwna postać z serialu wspieła sie na szczyty polskiego dowcipu. Urzekł nas swoim fajtłapowactwem..... Grożnego Ryśka sie już chyba nie doczekamy :(

Iwa będę groźny!!!!! W następnych odcinkach! Pisałem już o wątku gangsterskim. zochaa tys ma dobrodziejka, wkróce pomacham specjalnie do Ciebie na ekranie prosto z planu kultowego polskiego serialu KLAN:)

Mój Boże, doczekac sie nie moge! To będzie najszczęśliwszy dzień mego życia!

Gość Czy może mi ktoś powiedzieć
czy Graża się puściła z Mariuszem?

Och Rysiu! Wlasnie Zochaa powiedziala mi o Twoim wspanialym gescie w nasza strone! Uwielbiam Cie! Do dzis pamietam jaki byles dzielny i stanowczy jak przylapales Czesie na paleniu papierosow! Calym sercem Cie popieram, Kasia byla wtedy taka mala a przy dzieciach nie wolno palic! Szacun sk8ejciku! Ps. Wybierasz sie moze w najblizszym czasie do spoldzielni?

Gość Rysiek się chyba załamał jak
przeczytał ten ranking :p

Gość .......in the end........
Nie martw się,zaraz wpadnie Graża,jak zwykle zawoła do niego: ,,szynku", przeleci kilka razy szmatą i będzie czysto :D

Ryszardzie podziwiam Twój kunszt aktorski.Jestes najbardziej barwna postacia w tym serialu.Kiedy zobacze Cie na ekranie zaraz wołam wszytkich domownikow i podziwiamy Cie.Moja mama i ja nie mozemy oczu od Ciebie oderwac.Jestes boski.Odcinek bez Ciebie klanu jest do dupy.Przepraszam za wyrazenie ale tak jest.Ale nie czesto zdarzaja sie odcinki bez Ciebie.Przyciagasz miliony ludzi przed ekran.Pozdrowienia dla Ciebie od całej mojej rodzinki!

Całą tą rodzinę ogarnąć to trzeba mieć nerwy ze stali znowu Bożenka szkołę tańca zmienić chce. A co to ja krowa dojna? Wiecznie daj daj daj A ja muszę u tej wywłoki mojej siostry restauranckie toalety remontować.Tamta też nie lepsza puszcza się z młodszym. I jak u zyć w tej rodzinie? Chyba wyjadę do USA tylko czy mi wizę dadzą?