Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidziankaaa

komplement?? pytanie raczej do facetów

Polecane posty

Gość dzidziankaaa

kilka razy słyszałam od facetów z którymi się spotykałam, przyjaźniłam że idealna kandydatka ze mnie na żonę i że chcieli by mieć taką kobietkę za żonę !! hmmm niby ok komplement ale kiedyś gdzieś słyszałam że żony najlepiej się zdradza no i sama nie wiem czy traktować to jako komplement czy policzek ;) heh taką mam wydumeczkę :D czy my kobiety powinnyśmy być dumne słysząc takie słowa czy raczej nie :)

Gość taka sobie jedna aa
policzek- zona jest do tego aby gotowac, sprzatac i rodzic dzieci, do lozka i na pokaz jest kochanka:] to tyle

no to ja nie wychodzę za mąż ;) :D :P chyba nie jest aż tak źle nie każdy facet przecież zdradza!!!! i może właśnie tak komplementuję idealną dla niego kandydatkę :) moje zdanie

Gość przecieżsame mówicie facetom
coś podobnego "twoja dziewczyna będzie miała dobrze" "jesteś świetnym kandydatem na faceta/męża" więc przenieś sobie to co ty innym opowiadsza na siebie i siedowiesz :O

przecieżsame mówicie facetom coś podobnego "twoja dziewczyna będzie miała dobrze" "jesteś świetnym kandydatem na faceta/męża" więc przenieś sobie to co ty innym opowiadsza na siebie i siedowiesz w sumie racja :P

Gość dająci kosza a ty nawet
nie łapiesz żal.ru

Gość dzidziankaaa
nie mierz wszystkich swoja miarą to że tobie dają kosza i rzucają cię nie znaczy że wszystkim to się przytrafia :P nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to nie czytaj w ogóle !!!!!!!!! bo nie dostałam kosza a właśnie takie słowa słyszałam od facetów z którymi to ja absolutnie nie chciałam być zwykli kumple przyjaciele !!!! więc widzisz nie każdy w życiu jest odtrącany :P

Gość ale oni pewnie myśleli że
ich podrywasz :O Myślisz, że ich obchodzi co ty sobie myślisz "że mają być tylko przyjaciółmi" dali ci kosza żebyś sobie nie myślała i możecie już być przyjaciółmi

Gość tak się mówi kobietom
spokojnym, często nieatrakcyjnym, ktore sa mile uczynne i serdeczne, niekoniecznie mądre ale takie ktore wydają sie miec dobre serce i są uległe oraz pracowite. Kiedy facet raczej nie powie ze jestes idealną kandydatką na zonę? kiedy jeste piękna seksowna, i o tym nie mysli, kiedy emanujesz entuzjazmem jestes szalona inteligentna i często leniwa, oraz wydajesz się byc mało zorganizowana i kiedy nie manifestujesz wciąz ze kochasz dzieci i zwierzataka tralalala czyli podsumowując : żona - miekkie kluchy