Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milytvardziel.

Ja nigdy nie będę miał dziewczyny . Decyzja podjęta .

Polecane posty

"Chciałbym miec powołanie na księdza to bym miał problem z głowy ale mnie nie ciągnie non stop służyć Bogu" a co to trzeba miec powolanie :classic_cool:? "Zostane starym kawalerem i już Muszę tylko jakoś uporać się z hormonami żeby mnie nie ciągnęło do seksu" kolo 25 lat+ przejdzie Ci znam to z autopsji :classic_cool:

"Zostane starym kawalerem i już Muszę tylko jakoś uporać się z hormonami żeby mnie nie ciągnęło do seksu kolo 25 lat+ przejdzie Ci znam to z autopsji " chyba dopiero kolo 90-tki mu przejdzie o ile oczywiscie dożyje tego wieku :P

Prawiczek :::::::: Zeby być księdzem trzeba miec powołanie. Wiem że nie wszyscy je mają ale to są skurwysyny w sutannach poprostu a nie księża. A jeżeli chodzi o hormony to bzdury pleciesz. Jeżeli ktos się dobrze odzywia i ma końskie zdrowie to i w wieku 70 lat będzie mu stał :( A ja mam hopla na punkcie zdrowia więc tym bardziej :(

Zapomniec ??? [beksa} Tvardzielu dlaczegooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ???????????????????? 😭 😭 😭 😭 Napisz mi na maila :( Już nigdy sie do mnie nie odezwiesz 😭

\"\"Zostane starym kawalerem i już Muszę tylko jakoś uporać się z hormonami żeby mnie nie ciągnęło do seksu\"\" wojskowa herbatka z bromem na śniadanie i problem hormonalny z głowy

milytvardziel, wcale nie musisz sobie zalowac seksu, jaki problem wyrwac panne na jedna noc? ;) no chyba, ze potrzebujesz do seksu milosci. no ale jak dlugo bedziesz zyl w celibacie, to ktoregos dnia olejesz wszystkie swoje zasady i zdesperowany pojdziesz na podryw ;)

Gość grinczówna
Zeby być księdzem trzeba miec powołanie. Wiem że nie wszyscy je mają ale to są sk**wysyny w sutannach poprostu a nie księża. o! no i brawka :classic_cool:

Gość grinczówna
ja bym chyba tak nie mogła, seks tylko dla rozładownia napięcia:O

"chyba dopiero kolo 90-tki mu przejdzie o ile oczywiscie dożyje tego wieku " watpie samotni zyja krocej " za to ci z rodzinami - jeszcze krócej :classic_cool: zreszta - czyz nie lepsze życie krótsze ale jak najpełniejsze wrażeń :)

originall : nigdy bym nie zdecydował się na przygodowy seks bo czułbym się jak szmaciarz . Swój honor mam . Z resztą jako 21-latek jestem jeszczcze prawiczkiem a to chyba o czyms świadczy.

Nie utne z toba kontaktu :p Ty sobie chyba żartujesz??!!!!!!!!!!!!! 😭 Przeciesz jeszcze nie dawno normalnie rozmawialismy a teraz piszesz ze nie chcesz utrzymywac za mna zadnego kontaktu ???!!! 😭

Gość grinczówna
kurcze, tvardziel, sensowny z Ciebie gość ;) większy procent panów z kafe zapewne nie zastanawiało by się komu wskakują do łóżka i czy mają do tego jakieś ważniejsze powody niż tylko uspokojenie swoich hormonów

Gość malo dziewczyn znasz
wiec i sądy o nich malo wiarygodne. A decyzje sobie podejmuj, liczac sie z tym, ze prawdziwemu mezczyznie nie wypada jej za czesto zmieniac.

grińczówka ::: Bo ludzie nie myślą na zaś , a poza tym się nie szanują. Ja gdybym to zrobił ze zwykła koleżanką lub z kimś innym na którego punkcie nie szaleje , juz nie wspomne o kurwach z ulicy to chyba bym się załamał bo dla mnie to oznaczałoby stoczenie się nie tylko do poziomu zera ale coś znacznie gorszego. Czułbym sie jak szmaciarz :( Tak samo jak inni twierdzą że kurwienie się to tylko sprzedawanie za kasę. Ale seks zobowiązań też jest kurwieniem się. Co z tego że kasy za to nie masz skoro masz inna przyjemność czyli orgazm (kobiety) , wzwód ( mężczyźni ) To jedno i to samo.

Gość naładowanypikaczu
zdradzające laski to zakała naszego narodu praktycznie co druga zdradzi badz zdradza wiec fececi lepiej dajcie se spokuj ze slubem szkoda nerwow i kasy na te paniusie

Gość grinczówna
też tak myślę. seks wiąże się z intymnością i zaufaniem, jakąś głębszą więzią. gdyby było inaczej wszyscy mogli by bez skrępowania chodzić nago po ulicy i robić to z kim popadnie. zresztą czy taki człowiek który daje na prawo i lewo będzie umiał się potem odnaleźć w prawdziwym uczuciu:O może, ale będzie cięzko

Gość grinczówna
to było do wypowiedzi miłegotvardziela

Gość Sarka-farka
skończysz jak walikoń