Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grinczówna

niecierpię świą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość grinczówna

od tego roku oficjalnie nie cierpię świąt!!! jestem zła siedzę i wpieprzam czekoladki, mam dość wszystkich na około i tego mijającego zmarnowanego nic nie wartego roku mojego życia! zapraszam do narzekania!

Gość i ja ja
ja tez nie cierpie swiat. W tym roku spedze je sama w domu

Gość grinczówna
blanaka kaszanka, możesz narzekać na narzekanie, narzekajcie na co chcecie. ja spędzam święta w okropnej atmosferze, w prawdzie w żadnej atmosferze

Gość kjnretwm
To ze zmarnowalas rok TO TWOJA WINA :O To ze sie obzerasz TEZ TWOJA WINA..ale nie mysl ze dzieki temu cokolwiek naprawisz... lepiej idz so Spowiedzi i pogodz sie z Bogie ze soba sama!! To na dobry poczatek :).Oczyszczenie duszy z grzechow OTWIERA OCZY NA DOBRO i na DOCENIENIE TEGO SIE JUZ MA! Uzalanie sie nad soba NIC NIE DA! Inni maja gorsze prblemy niz Twoj dolek.

Gość grinczówna
poruszyłaś/łeś mnie do głębi:O co z tego, że to moja wina, chyba każdy może sobie ponarzekać, taki mój prezent pod choinkę :O wiem, że ludzie mają gorsze problemy, tak się składam że odczuwam empatię i zazwyczaj pomagam jeśli mogę a od Was nie oczekuję głaskania mnie po główce, ponarzekam sobie bo mam na to chęć