Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geo333

studentki pielęgniarstwa

Polecane posty

Gość geo333

witam, chciałabym się dowiedzieć od was, dziewczyny, które mają praktyki w różnych szpitalach, na różnych oddziałach, jak jesteście traktowane przez starsze pielęgniarki ? czy chętne są do tego, żeby was czegoś nauczyć ?

Gość geo333
ponawiam temat, odezwijcie sie, pielegniarki, studentki

Gość geo333
nie ma zadnej studentki pielegniarstwa tutaj ?

Gość ktosikowaaaa
Wszystko zalezy od pielęgniarki.. są takie, którym zalezy żebyśmy coś zobaczyły, nauczyly się, a są też takie, którym zależy tylko na tym żebyśmy prześcieliły łóżka i zrobiły toalete:/

Gość geo333
dzieki za odp. w moim przypadku, chyba mam pecha, bo ciagle trafiam na te drugie, ktore nie interesuja sie w ogole studentkami, i jeszcze maja do nas pretensje ze cos zostalo zle zrobione ale przedtem nie pokazaly nam co i jak, i tak potem wychodzi, ze jestesmy do niczego, mimo tego, odwalamy cala brudna robote za nie, a one moga sobie siedziec w dyzurce

Gość ktosikowaaaa
Na pewno trafisz na te "lepsze" ;) a na którym roku jesteś??

Gość geo333
jestem na II roku, powinnam juz chociaz robic jakies wstrzykniecia, przygotowywac leki itp. a ciagle jestem lekcewazona, wiekszosc kolezanek z mojego roku tez ma takie doswiadczenia, jestesmy tylko od toalety pacjentow, scielenia lozek itp. i w dodatku nie raz jestesmy "na tapecie" u starszych pielegniarek, ktore bez krepacji potrafia miedzy soba nas obgadywac, nawet przy nas, mimo tego nie zniecheci mnie to do studiowania, mam nadzieieje ze ja bede inna pielegniarka