Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIIIELA

CIOS... CHCE GO ZOSTAWIC...... ZROBIC TO?

Polecane posty

Gość ANIIIELA

Nie śmiejcie się, że zakładam temat jak zakompleksiona 15 latka. Mam 19 lat, jestem z chłopakiem ponad rok.. Było wszystko ok.. Seks, pieszczoty - wydawalo mi sie ze obojgu nam sprawia to ogromną przyjemność. Wczoraj usłyszałam rozmowe mojego chłopaka z jego kolegą, powiedzial mniej wiecej tak... 'kocham ja, ale chlopie jak patrze na jej cycki to czuje jakbym posuwał przedszkolaka..' Nogi sie pode mną ugieły.. Czy na prawde nie mozna pokochac malych piersi? Czy one nie sa kompletnie 'sexi.' ? ZOBACZCIE... http://s1.zapodaj.net/6672323.jpg.html http://s4.zapodaj.net/93091080.jpg.html Bardzo go kocham, ale.. nie bede potrafic juz nigdy przed nim sie rozebrac.. boze...

haha !!! Rozwalające ! Mam małe piersi - zobaczcie :) Czy naprawdę nie wystarczył sam opis ? Musisz pokazywać piersi publicznie ? Jeżeli to nie podszyw to dziewczyno masz nieźle nasrane we łbie.... albo to ja jestem jakiś stary i konserwatywny...

Gość cos okropnego
Facet, który tak gada o swojej dziewczynie nie kocha jej, tylko traktuje instrumentalnie.

Dlaczego nie kocha? Wy możecie narzekać na wielkość penisa, a my nie mozemy na wielkośc cycków?:o

Gość bez problemu
faktycznie za duzo cie natura nie obdarzyla ale nie jest najgorzej:) a tak wogole to nie przesadzaj mogl wyrazic opinie ,musial zwierzyc sie koedze ze do seksu z toba zaklada okulary zeby cycki zauwazyc:Pmasz "maly" problem dziwczyno:P

Gość twój facet to dno
żaden szanujący koleś nie gada tak o swojej diewczynie kolegom no ale do tego trzeba dojrzeć a nie mieć umysł 15latka kóry się chwali podbojami niepotrzebnie szłaś z nim do łóżka...zresztą dziwna jesteś ja w Twoim wieku nie pozwoliłabym by mnie tak koleś traktował, w tym wieku jeszcze nie sypiałam z nikim ty nie szanujesz siebie, on nie szanuje Ciebie, prosta zależność

ale masz \"nasrane we łbie\"... Stwierdził fakt że są małe. Ale skoro jest z tobą to znaczy że ciebie kocha. Kumplom faceci mówią różne rzeczy żeby im zaimponować... :P Oczywiście nie bronie że to było nietaktowne Ale skoro za taki tekst ty chcesz z nim zerwać, to masz problem ze soba... Pomyśl jakby twój facet miał 7cm we wzwodzie. I skomentowałabyś koleżance że nic nie czujesz i że ma małego - a on o tym się dowiedział i zerwał z tobą. Czy to byłoby normalne?? o.O

Gość bez problemu
do twój facet to dno-"ja w Twoim wieku nie pozwoliłabym by mnie tak koleś traktował, w tym wieku jeszcze nie sypiałam z nikim' co ma wiek do szacunku?czyli teraz jak jestes starsza nie wymagasz szaccunku?:) a moze z nikim nie sypialas bo nikt cie nie chcial co?:P widzisz autorko be be z ciebie dziewczynka samam sobie zasluzylas:P

Przecież to prowo 1/10 a te cycki to już się w 10 topikach przewijały:P