Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paoooooooooooooooooooooooooola

recepta na yasminelle

Polecane posty

Witam, potrzebuję na gwałt recepty na Yasminelle. Moja lekarka jest w szpitalu i zostałam na lodzie. Z góry dziękuję

chcesz gwałcić receptą??? ;) a tak serio to nikt nie powinien dać CI tej recepty - niestety... Jeśli Twoj lekarka jest w szpitalu - idż do innego lekarza ginekologa lub nawet do lekarza rodzinnego. Jeśli przyjmujesz regularnie Yasminelle (tzn nie jest to twoje 1sze opakowanie) to nawet lekarz rodzinny może wypisać CI receptę na 1 blister... mnie dziś spotkała taka sama sytuacja: poszłam do ekarza po receptę i okazuje się że dziś go nie ma i do świąt nie będzie... i co??? i nic - w poniedziałek pójdę do pierwszego lepszego po receptę....

:D No tak, tylko mam ten problem, że 9-17 pracuje. I nie dam rady się zwolnić z pracy. naturalnie to nie moje 1 opakowanie. Zna ktoś lekarza, który mnie przyjmie po 17?

Gość tak Pani Janina Pogromidiotek
z Płycin dolnych, reflektujesz? Może Cię umówię od razu na 18 w poniedziałek, dojedziesz łatwo PKSem z Głupoty albo autostradą z Kretynizmów...

nie wiem skąd jesteś ale w wielu przychodniach lekarze przyjmują już o 8mej lub nawet wcześniej więc wystarczy rano wstać... do niektórych lekarzy można też póść \"na oddział\" jeśli przychodnia jest przy szpitalu - w nagłej sytuacji jaką jest brak tabletek w momencie gdy trzeba je wziąść wypisują receptę (tak kiedyś zrobiła moja koleżanka, która była w podobnej sytuacji). Wieczorami to lekarze przyjmują zwykle prywatnie więc niestety trzeba zapłacić. Pozostaje jeszcze lekarz rodzinny - niekoniecznie Twój.