Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lena29

czy może być taki wózek dla niemowlaka

Polecane posty

Gość Allegrowiczka pełną gębą
Pewnie,że może być,identyczne rozwiazanie jest w peg perego pramette

Gość eeee-tam
nie bo to jest spacerowka

eee-tam ale wózek się rozkłada na leżąco i wpina się takie boki i dodatkowo materacyk.

Jak wół jest napisane,że dla malucha mozna zrobic gondolke to ta(eee-tam) sie upiera ,że jest najmądrzejsza.Miałam identyczne rozwiazanie w peg perego i sprawdzało sie świetnie.

dzięki alrgowiczko za odpowiedź bo nie jestem przekonana do końca, a czy te spacerówki można tez montować tak żeby dziecko widzieć.

Spacerówka jest tyłem,gondolka przodem

z powodzeniem..gondola ci posłuży 2 miechy nie więcej ,to jest super rozwiązanie,ja swojego woziłam w gondoli właśnie 2 mies.nie kupowałam w wózka bo miałam po pierwszym synku,ale kupiłam właśnie coś takiego jak ty masz,i sprawdził się super,teraz zima i przeniosłam się do gondoli..a ty piszesz ze rodzisz w marcu,wiec jak najbardziej !!! Zyczę powodzenia!!!

Nadi - ale ty pisząc gondola masz na myśli ten wkład???? Boję się że jak będzie dziecko miało tak 4-5 miesięcy nie zmieści się w tym wkładzie a na spacerówkę przecież za wcześnie??????

Przecież oparcie tam sie rozkłada na płasko wiec w czym problem?

niemowleta które są wożone tyłem do wożącego,czyli nie maja kontaktu wzrokowego z mamą,tatą czy kims innym bliskim wyrastają na nieszczesliwe dzieci,to potwierdzone badaniami,niedawno był glosny artykuł,poszukajcie w necie//wozek niezbyt dobry

Moj jezdzil w spacerowce ale tylko kilka razy jak mial 4 miesiace (w pozycji pol lezacej) i byl zachwycony nie mogl sie napatrzec na otaczajacy go swiat jak juz mial dosc to zasypial wtedy rozkladalam spacerowke na plasko. Ale zazwyczaj woze go przodem do siebie.

Gość Zupkowa mama małej zosi
Szparaga-proszę Cie.Powalilaś mnie na kolana,a raczej głupota która opisałaś. Ja tez moge podać kilka przykładów popartych badaniami na temat np,nabiału,sexu i przyszłych wyborów.........no proszę!!!