Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość big_hole_in_my_head

Jak zdobyć miłość w życiu?

Polecane posty

Gość grinczówna
kurcze, bardzo dziwnie się zachował:( może wróci, nie rozumiem tego co zrobił:O życie potrafi nas urządzić:O cóż, dobrze że dziecko daje Ci siłę, myślę że warto się poświęcić dziecku, to na pewno Ci się zwróci i doda życiu kolorów

Gość ktos taki .........
no ja tez nie rozumiem.Nikomu nie miesci sie to w glowie tym bardziej ze on zawsze dbal o mnie bardzo i okazywal swoje uczucie.Nie wiem czy wyrzuty sumienia pozwalaja mu teraz spokojnie zyc i szykowac sie do swiat.Mam nadzieje,ze bedzie je mial tak samo smutne jak i ja.Bo dla mnie nie ma swiat w tym roku.Juz nic nie planuje, nie szykuje.Chcialabym aby byl juz nowy rok.

Do xxyyxx: nie ma co uogólniać. Ja akurat nie należę do tych 99%. Smutne, że większość dziewczyn lubi być traktowana jak wycieraczka. A do autorki: po co zdobywać miłość, skoro sama Ciebie odnajdzie. Polecam ksiazkę pt.: "Psychologia miłości. Intymność-namiętność-zaangażowanie". Bogdan Wojciszke .wydawnictwo: GWP.

Gość yhy...
Nie wiem co wy z ta miloscia.. Wy jestescie napalone na ta Milosc czy co ?! Nie chce sie klocic ,ale zawsze macie ten sam klopot "Milosc"..Pomyscie ..Nie znalazlyscie odpowiedniej milosci bo nie ma takiej.. Jak macie jeszcze troche miejsca to sobie wbijcie to do glowy .Gdybyscie zyly sprawiedliwie ,to by wam Bog zeslal ta Milosc ,ale tu nie wystarczy isc do kosciola.. Tu trzeba zyc zgodnie ,bez klamst i zdrad .Pff.. Zmowcie sobie pasierz wieczorem i poproscie o lepsze zycie... A co do "xxyyxx" dajcie mu spokoj bo gosc jest ok.. Dowalilyscie sie do niego jakby bym jakims workiem w ktorego mozecie walic slowami... Ma racje w pewnych wypowiedziach ,ze prawda boli to wasz klopot..Ktos pisal ,ze xxyyxx jakas zdradzila i ocenia wszystkie tak samo.. A Ty madra co tak napisalas uwazasz sie za ta wyjatkowa ?. Znasz jakies wyjatki z kobiet ?. Zastanow sie 100 razy zanim dasz jakakolwiek wypowiedz w tym temacie...

Gość -/- ...Aniol... -/-
Nie kazdy moze znalesc ta milosc jaka by chcial znalesc ,lecz po co szukac tej milosci . Przyjdzie w odpowiednim czasie ,dla odpowiedniej osoby .Slowo "odpowiedniej" znaczy : dobrej, sprawiedliwej i religijnej osoby.. Wiec warto sie zastanowic ,zanim zada sie niemadre pytanie..

Gość malitkaaa
Jak zdobyć? Samodzielnie sobie określić czego dokładnie szukacie, a potem spróbujcie kogoś takiego znaleźć. Mnie dopiero przez http://sympatie.eu/ udało się znaleźć odpowiednią osobę. Wiem, że takie poszukiwania wcale łatwe nie są...